Tuesday, August 2, 2011

My Pre-Wed Photo Yang Simple....

Selamat pagi jiran-jiran...
Hari ni dah hari kedua kiter berpuasa kan..
Alhamdullillah..stakat ni Gadis ok saje...
hihihi..
masih dalam keadaan yang happy, x malas, n segalanya yang ok la..
^_^

pagi ni Gadis nak review pasal pre-wed photo Gadis...
Gadis rase Gadis punyer simple je..
sbb Gadis pun jenis yang suke simple tapi nampak sweet n sedap mata memandang..
hihihi...
tapi yang pasti Gadis mmg dah jumpe pre-wed photo yang mmg tip top la..
yang tu mmg x dapat disangkal lagi dh..
x kisah la mcm mane pun gambar diorg...
yang penting kiter hepi setiap ape yang kiter buat kan..hihi..

Gadis cume boleh reveiw sekeping je gambar nyer..
sbb biase la..OP nyer adik Gadis yang baru tingkatan 3..
pastu dh nak exam plak tu..
dier baru edit sekeping je gambar pre-wed Gadis..huhuhu..
tapi x pe la kot..
mane la tau ader jiran-jiran Gadis yang ramah ni nak tengok..
boleh bagi komen yang membina..^_^

Gambar ni amik mase bezday Gadis bulan 4 hari tu..
dh lame simpan rupenyer kan..hahaha..
yela time tu je yang boleh amik gambar pre-wed kot..
maklum la  pasangan yang title nyer PJJ..
hihihi...

ni la Mr.Garfield n Ms.Garfield....

Gadis rase ni pun dah Alhamdullillah ok dah gambar ni..
cantik..
mase amik gambar ni xde la pakai kamera DSLR tu sbb x mampu lagi nak beli..
gambar ni amik gune hp Gadis je..
kamera tu murah atau mahal x kisah..
janji kiter pnadai mengolahkan jadi cantik..
tapi kalau pakai DSLR lagi la cantik bangat kan...
hahahah...

InsyaAllah ader rezeki untuk kiter dimana-mana je..
^_^

13 comments:

maszull said...

bercanda di bawah pohon jejawi ...hahaha letak la gambo tu byk2 cikit...:)

Gadis said...

@maszull

mmg bnyk dh gamabr nyer..

tapi lom di edit dgn betul lgi..hihihi.. =)

misssazusarin said...

cantik lah dear!!

PinKy MoMMa said...

wah warna oren..comelll :)

pssttt ic pink utk my kids la yang ehehehe..akak nyer tetap biru..takleh tukor kaler walaupun kegemaran ;p

~ NANA ~ said...

sweet je :)

pre-wed i hari tu pon cmni jugak...simple je...hehe

Gadis said...

@~ NANA ~

Thanks nana...

^_^

best kan kalau yg simple jer..
simple sbb PJJ kot..^_^

Gadis said...

@misssazusarin

thanks yer..^_^

iedaurora said...

simple but sweet! dua2 calor oren... gadis pun dari jb ye?

Gadis said...

@iedaurora

thanks iedaurora...

iyerr dear..
Gadis dari jb..^_^

Lea IsNaw! said...

wow..sedonodon oren
comel je =)

Gadis said...

hihihi..

penangan beg garfield mase kecik..
tu yang jadi kaler oren..hihih

mekasih yer..^_^

Iera Daniera said...

salam gadis. trimas singgah umah sy n follow pulak kan. tgh counting days erk? semoga semua bjln lancar. betul gak pasal pre-wed photo nih. takyah susah2 amek photographer kan, pandai edit jer dah cantik :)

Gadis said...

@Iera Daniera

waalaikumussalam..

same2 iera..^_^
insyaallah semua berjalan dgn lancar..

betul2..
kalau pandai edit mmg pakai kamera biase pun dh boleh..

tapi terpulang pada masing-masing..
x semua nyer same..^_^