Wednesday, September 7, 2011

HIV Test


Salam Aidilfitri yang ke 9...
Selamat Hari Raya...
Selamat pagi n selamat semuanya...
Alhamdullillah masih di beri peluang bernafas di muka bumi Allah...

Phewwww..
Selesai satu part..
part ape yer??
HIV Test..

dah memang jadi perkara wajib procedure sebelum kahwin kene wat HIV Test..
Alhamdullillah Gadis dh selesai dh buat test tu..
Result nye ok..
xde pape pun..

tapi sampai je kat klinik kesihatan Kempas tu..
Gadis igt kan Gadis sorg je yang nak buat test tu,..
skali bile time pendaftaran..
ramainyerr...
hihihi..

isi form dulu nurse tu cakap..=)

tapi part yang paling best..
semua pergi berpasangan..
Gadis sorg je yang pegi masuk bilik nurse tu sorg2..
hahaha..mak Gadis jadi peneman..
maklumla.. pasangan PJJ..
kene la redha je..
hihihi..
janji semua procedure Gadis buat dengan betul..
^_^

ni la resultnyer...
dah siap gam dlm sampul surat tu..
Gadis nak bukak pun x leh..
yang boleh bukak pegawai pej agama je nnti..
huhuhu..

k la jiran-jiran..
Gadis masih nak menyiapkan ape yang patut lagi ni..

see u olls nest entry ya..=)


8 comments:

Fariza said...

alhamdulillah :)
mmg xbleh buka ea?
fariza buka sbb nk fotostat.

nida-razak said...

selesai satu part..mesti lega kan.. =)

miszatie said...

alhamdulillah..ketaq lutu lak kalo de HIV..T_T...uishh mintak simpang kan..

Sfarlina said...

slmt menjalani hiv test gadis..hihi..bila laa turn i ye..ermm

Gadis said...

@Fariza

haah..x boleh buka..
nurse tu terus gam je..
huhuhu...

teringin jugak nak bukak..
tapi kang tinggal bekas2 bukak plak..huhuh

Gadis said...

@nida-razak

alhamdullillah..
mmg lega pun..

tinggal lagi satu nak ke pejabat agama palk..=)

Gadis said...

@miszatie

mmg mintak di jauhkan...

alhamdullillah xde ...=)

Gadis said...

@Sfarlina

sabar yer..

pasti akan sampai turn..=)