Sunday, September 18, 2011

Persandingan Anak Jiran + Camera DSLR


Salam Aidilfitri..
Pagi ni Gadis dah Alhamdullillah dh ok daripada semalam..
Gadis kene pitam yang melampau, hampir gastrik , muntah-muntah dan migrain..
Tuhan je yang tahu betapa sakitnyer..
melepek je kelmarin + semalam..
Gadis pun x tau mcm mane leh kene..
dah tertulis nak buat mcm mane kan..
maybe panas pun ye jugak..

Tapi walaupun semalam Gadis mengalami simptom diatas tapi Gadis ttp nak pegi kenduri kahwin jiran sebelah...
rugi x pegi kenduri...dh dekat sgt...
plus lapar plak tu..
Gadis pegi kenduri dalam keadaan terhuyung hayang..
nasib baik mak Gadis ader pimpin..
kalau x mesti Gadis wat show kat majlis org..
hahaha...

sempat lagi tau amik gambar dalam keadaan Gadis mcm tu..
tapi bukan Gadis la..
mak Gadis la yang amik..
cantik n sweet je pengantin..
pengantin 4 tau..
yang sorg anak lelaki so kira sambut menantu la..
yang sorg lagi anak perempuan terima menantu..
jom tengok gambar..
^_^

opsss...
kepala berat nak jugak amik bubur sendiri..


 hantaran sbelah kiri dari lelaki
hantaran sbelah kanan dari pihak perempuan

 pelamin..


 ni yang Gadis paling suke skali..
bunga telur dari pihak lelaki..
comel n simple..

 bunga pahar kat pelamin..


 ni pengantin yang first bersanding


 sbelah kiri sambut menantu perempuan...
yang sebelah kanan terima menantu lelaki..


 ni doorgift yang kami terima..
suke2 tau..

dalam nyer kek yang mcm baulu..
sedap tau..

dah selesai pegi umah kenduri kahwin..
kitorg terus pegi jusco bukit indah..

cadangnyer nak tgk2 camera DSLR
skali terus beli..
sempena bezday adik Gadis yang kecik skali..
bezday nyer bln 4 hari tu..
semalam baru dapat..
dapat jugak camera DSLR yang diidam2kan oleh adik ku yang bongsu..

Dengan ini secara rasminyer..
adik ku akan menjadi OP untuk wedding Gadis nnti..
yahoooo...
save budget..
hahaha


 SoNy NEX-3

 ni kene beli..
xde promotion untuk free gift..


beg ni dapat free..
ngan memory card 8GB skali..

10 comments:

ni@ @in said...

suke gak ngan bunge telur tu...comel:)

iyan shazlind said...

wah bestnya adik gadis dpt camera tu..canggih :)

Gadis said...

@ni@ @in

wah suke jugak yer..

senang n simple but nice..=)

Gadis said...

@iyan shazlind

hihihi..

tau xper..
seronok la dier dapat camera canggih tu..=)

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa
idam jugak kamera niii
huuu
besnyeee
dapat beliiii

get well sonnn dea!

Fariza said...

so lovely. cntik. pandai :)

Gadis said...

@aimie amalina

xper..
insyallah satu hari mesti dpt jugak...=)

Gadis said...

@Fariza

^_^

PinKy MoMMa said...

ain..pm akak harga camera tu dik?
besntyer..nak jugak hadiah tu wahahaha

Gadis said...

@PinKy MoMMa

iyer kak..

ain dh pm akk dah..

^_^