Thursday, November 3, 2011

VIP Doorgift


Assalamualaikum...

Selamat petang jiran-jiran gadis semua..
hope semua sihat sejahtera yer..
aminnnn...
^_^

dah lame betol rasenyer gadis x updated kan..
Gadis sibuk sangat ..
tinggal berapa hari je lagi ni untuk Gadis bertukat title dari Cik kepada Pn...
hihihi..
risau , gembira , sedih n macam-macam lagi la yang Gadis rase skang ni..
fuhhh..tuhan je yang tau...

pada rakan-rakan yang singgah ke blog Gadis, Gadis ucapkan terima kasih banyak2..
dan Gadis minta maaf kalau Gadis x dapat singgah semula yer..
Insyaallah kalau betul2 free Gadis akan jalan2 yer...=)

Tetapi, Gadis akan updated berita dari semasa ke semasa..
hihihi...

opsss..lari tajuk la Gadis ni..
Baru-baru ni Gadis pening jugak memikir nak beri apa untuk doorgift VIP..
Gadis x nak yang mahal sangat tapi comel je ...
oppss..save budget...hihihi..

Gadis round-round ngan mak n adik2 cari doorgift ni..
last-last jumpa jugak..
Gadis suke doorgift ni..
sweet je..
^_^



cantik x?
^_^

Gadis ade isi lain selain brg comel ni...
ni salah satu je...
hihihi..

k laa.. 
see u olss next entry..
^_^

p/s : 16 hari lagi ^_^

6 comments:

wailin said...

kejap jer lg...teringat kenangan sendirkkk hukhuk

FY said...

comel..boleh gantung dlmn kereta

dhiera said...

saya plak yg rasa dup dap dup dap~

Gadis said...

@wailin

hihihi...

kenangan terindah..=)

Gadis said...

@FY

haah...boleh gantung dlm kereta..=)

Gadis said...

@dhiera

dhiera plak yg berdebar2 yer...=)