Sunday, July 31, 2011

Misi Mencari Bahan-bahan DIY

Hari ni hari Ahad...
mmg la hari ahad kan...Gadis dh bengong n dah miong sekejap ni..
bangun-bangun tido jek dah memikirkan nak cari bahan untuk goodie bag..

macam-macam dalam kepala ni nak di beli..
tapi cari slow-slow dulu..
mane yang jumpe Gadis akan beli..
memandangkan esok dh start kiter puase sebulan..
mmg lagi bagus utk DIY macam-macam..
bukan sebab ape..
nak ilangkan rase lapar..
hihihi..

ape yang Gadis nak cari eh?
Gadis nak cari gunting yang zig zag tu..
senang..gunting dah siap ader bentuk...
jap Gadis tunjukkan yang Gadis search kat acik google..^_^

ni la bentuk nyer lebih kurang..

lagi nak cari ape eh..??
Gadis igt nak cari ni..
alaa yang mcm tekan-tekan kuar bentuk..
alaaa...paper puncher ...^_^
ssh sangat Gadis ni..

 nak satu kotak ni boleh x??
suke sgt2..kalau x gune pun Gadis akan simpan je..
suke sbb colouring...

 buat mcm ni pun ok jugak..
x yah beli dolly paper..^_^

ni ader size yang lagi beso kot..
tapi harga nyer x tau lagi... =)

lagi ape ek, yang Gadis nak cari ni..
x terpikir lagi ni..
xper la..nnti bile dh pegi jalan-jalan baru la terpikir kot..
kadang-kadang Gadis ni bukannyer betul..
program cari lain..
beli nyer kang ke lain..
tu yang problem nyer..
hihihi..

Dahhh..jommmmm...nnti Gadis review lagi yer..^_^


7 comments:

maszull said...

slm...sabo yer gadis ,satu2 kalau nak beli tu nanti kang lain jadinya....yg bentuk bulat cun juga tu kalau dibuatkn dan lekat kat goddie bag...semoga b'jaya melakukn nya yer...:)

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...

mmg sabo ni mak..
hihihi..
tu la mmg lawo pun..

Cik Lijah said...

hehe...mencari bahan2 tu gak.....ngeh3...

tak sbr nak tgk projek cik gadis...(^^)

Gadis said...

@Cik Lijah

same-same tgh mencari yer...

xper..nnti kalau Gadis dah siap satu Gadis akan review yer...^_^

♥ Kasut Pink ♥ said...

selamat menDIY gadis :)

Gadis said...

@♥ Kasut Pink ♥

mekasih yer...^_^

Anonymous said...

Salam..puncher tu mane nk bli yer