Friday, August 5, 2011

Pelamin Mini yang Cantik-cantik

Selamat Pagi...
sekejap je rasenyer dh masuk ramadhan yang ke 5..
nnti pejam celik pejam celik...
dah nak raya...
hihihi..

hari ni jalan-jalan kat fb pastu blogwalking..
terjumpe pelamin mini yang cantik-cantik..
kalau utk bertunang or nikah ok la..
tapi pada yang buat kat umah..
tapi kalau nikah buat kat masjid, mmg xde pelamin..

Gadis akan nikah di masjid nnti..
mmg xde pelamin..
cume Gadis suke tgk n kongsi-kongsi..
mane la tau ader readers tbe-tbe dpt idea ke..^_^
















semua cantik-cantik kan...?
^_^

13 comments:

NINsys said...

Cantik..i palaing suka picture no 2 :)

Unknown said...

cantik2.suka tengok.boley dpt idea :)

Unknown said...

ekin nikah kat rumah....
tp pelamin sanding ekin memg dlm rumah...
so xyah nak mini pelamin lg

Aisyah Ahmad said...

cantik2..rasa macam tak sabar je nak kawen.hahaha.gatal..

puansazusarin said...

yg 2nd last tu cantikkk

Nurul Ain said...

@NINsys

yg no 2 tu mmg cantik n sweet je..=)

Nurul Ain said...

@zimie

bagusla kalau mcm tu..
dh idea kan...^_^

Nurul Ain said...

@e k i n ♥ y u s r i

okey jugak tu...
2 dalam satu..
^_^

Nurul Ain said...

@Aisyah Ahmad

amboi...
nakal yer..x sabar nak kawen yer..

sabar yer..^_^

Nurul Ain said...

@misssazusarin

nak ikutkan semua mmg cantik..
kalau boleh nak bersanding kat semua pelamin..
^_^

~ NANA ~ said...

suka yg no.2 tu...cantiknye!!!

Nurul Ain said...

@~ NANA ~

yg no 2 tu mmg cantik..dgn lighting nyer..^_^

Unknown said...

Salam Gadis dan pembaca setia blog gadis..

sukanya saya bila ramai suka mini pelamin saya (No. 2)

mini pelamin tu sgt la plain backdropnya, cuma meriah tang bunga jer sb time tunang n nikah duduk jer kan.. so biar bunga rendah jer..

btw, leh jer nak cuba buat sendiri..
selamat mencuba!!!

:)

-anniecraft-
http://craftbyannie.blogspot.com
myaries80@yahoo.com