Friday, August 5, 2011

Pelamin Mini yang Cantik-cantik

Selamat Pagi...
sekejap je rasenyer dh masuk ramadhan yang ke 5..
nnti pejam celik pejam celik...
dah nak raya...
hihihi..

hari ni jalan-jalan kat fb pastu blogwalking..
terjumpe pelamin mini yang cantik-cantik..
kalau utk bertunang or nikah ok la..
tapi pada yang buat kat umah..
tapi kalau nikah buat kat masjid, mmg xde pelamin..

Gadis akan nikah di masjid nnti..
mmg xde pelamin..
cume Gadis suke tgk n kongsi-kongsi..
mane la tau ader readers tbe-tbe dpt idea ke..^_^
















semua cantik-cantik kan...?
^_^

13 comments:

NINsys said...

Cantik..i palaing suka picture no 2 :)

zimie said...

cantik2.suka tengok.boley dpt idea :)

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin nikah kat rumah....
tp pelamin sanding ekin memg dlm rumah...
so xyah nak mini pelamin lg

Aisyah Ahmad said...

cantik2..rasa macam tak sabar je nak kawen.hahaha.gatal..

misssazusarin said...

yg 2nd last tu cantikkk

Gadis said...

@NINsys

yg no 2 tu mmg cantik n sweet je..=)

Gadis said...

@zimie

bagusla kalau mcm tu..
dh idea kan...^_^

Gadis said...

@e k i n ♥ y u s r i

okey jugak tu...
2 dalam satu..
^_^

Gadis said...

@Aisyah Ahmad

amboi...
nakal yer..x sabar nak kawen yer..

sabar yer..^_^

Gadis said...

@misssazusarin

nak ikutkan semua mmg cantik..
kalau boleh nak bersanding kat semua pelamin..
^_^

~ NANA ~ said...

suka yg no.2 tu...cantiknye!!!

Gadis said...

@~ NANA ~

yg no 2 tu mmg cantik..dgn lighting nyer..^_^

anniecraft said...

Salam Gadis dan pembaca setia blog gadis..

sukanya saya bila ramai suka mini pelamin saya (No. 2)

mini pelamin tu sgt la plain backdropnya, cuma meriah tang bunga jer sb time tunang n nikah duduk jer kan.. so biar bunga rendah jer..

btw, leh jer nak cuba buat sendiri..
selamat mencuba!!!

:)

-anniecraft-
http://craftbyannie.blogspot.com
myaries80@yahoo.com