Saturday, August 20, 2011

Katil-katil ini pelik sungguh...


Salam Ramadhan ke 20..
Alhamdullillah ...

Hari ni kiter cuci mata tengok katil-katil pelik..
pada b2b yang masih nak mencari katil utk rumah baru..
pilih-pilih yer...
hihihi..
Gadis pun nak grab satu ni..^_^

Jom ikut Gadis...

 1. BedUp, Ceiling bed
* Jimat ruang kalau pakai katil ni..^_^

2. Fantasy Coach
* Paling suke yang ni...^_^

 3. The Rocking Bed
* Macam buaian dah...lena je tido..

4. Computer bed
* Ni sesuai untuk yang workaholic rasenyer...

5. Cosmovoide bed
* Kalau tido dalam ni dah mcm dalam angkasa dah..=)

6. Magnetic Bed
* Katil Magnet..?? kalau kat badan ader kunci ke kan..terus melekat kat katil..x yah sangkut tpt kunci lagi..hihihi..


 7. Hamburger bed
* Nampak best je baring atas katil berger ni..

 8. The Lommed Bed
* nampak mcm sweet je kan..

9. Molecular Bed
* Tido atas Atom, molekul

10. Napshell
* Tah mcm mane gaya la nak tido ni..=)

11. Quantum Sleeper
* ni pun Gadis x paham mcm mane gaya tido nyer...

12. The Scoop
* Ni pun salah satu katil serbaguna..

13. The Sonic Bed
* dah mcm tido dalam kolam xde air..hihihi

Amacam dah ader yang berkenan..
Gadis pun x tau mcm mane nak order kat mane katil-katil ni..hihihi..

ok la...
see u olss next entry..^_^

21 comments:

Miss SheiLa said...

huwaaa..sukanyeee kat fantasy coach tuh...rse cm alice in wonderland je..ahahaha

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hamburger tu nmpak empuk gila..klu tido nie sah pakai tak bgn dah..hehe..

Fariza said...

unik kan katil2 itu.
tp kebanyakkan ada kat luar negara. hu3

shida said...

ho3
kretif tol lah..
jap3..mmg ada ek katil2 nie??
macam best je yg magnet tuh..he3~~

INTAN said...

suke yang fantasy coach tu! boleh belikan untuk anak..hihiii...kat IKEA ade jual x?

Gadis said...

@Miss SheiLa

betul-betul..
rase mcm jadi pu3 skejap pun yer..=)

Gadis said...

@visitme@FaTiN cOrNeR

tau x per..

mmg ssh nak bgn pun..

tapi rase best..sbb sayur salad leh jadi selimut..hihihi

Gadis said...

@Fariza

mmg unik..

betul..most mmg banyak kat sane..
kat sini mmg xde kot..=)

Gadis said...

@shida

mmg ader katil2 ni kat dunia..

tapi kat malysia xde jual lagi rasenyer..=)

Gadis said...

@INTAN

haah...nampk sweet je kalau utk anak..

tu Gadis x pastila ader jual kat IKEA ke x..

kdg2 IKEA tu ade..=)

kaklong said...

adoi, kak long no komen la dear...!...mmg pelik ....

Lea IsNaw! said...

yg no 7 tu cm sedap je

Cik Zimie said...

suka gak yang fantasy coach.terasa berada di alam cinderella..hihi

Gadis said...

@Lea IsNaw!

mmg nmpk sedap...=)

Gadis said...

@Cik Zimie

sesekali rase ciderella mmg best...=)

kueh bakar said...

13 tu mcm keranda.SERAM.

untuk baru kawin no 8 la sesuai.-terpengaruh dengan gambar!hahaha

Gadis said...

@kueh bakar

tau x per...
mmg seram pun katil yg tu..hihihi..

owhh yg atom2 tu yer..=)

~ NANA ~ said...

sgt unik...tp tu la, ada yg peractical, ada yg x..hehe

Gadis said...

@~ NANA ~

yup betul tu...hihihi..

Renee Meow said...

molecular bed tu mcm comfy sgt2.. nakk..! hehe ;p

Gadis said...

@Renee Meow

mmg best sgt kalau dapat bed yg mcm tu.=)