Thursday, August 25, 2011

Teringin ke nak pakai kasut ni?


Salam Ramadhan yang ke 25
Alhamdullillah ..

lame dh x update blog ni..
Gadis x pegi mane-mane pun..
ade je kat umah..cume biasela..
mane nye nak siapkan persiapan raya..
mane nak siapkan persiapan kawin..
kira penting jugak tu 2 perkara..
tapi mane yang patut di dulukan akan didulukan la yer..
^_^

dah x lame lagi je nak raya ni..
hihihi..
persiapan raya??
beres...siap dah..
tggl nak menggayakan je ni..hihihi..

sempena nak raya ni..
of course la beli baju raya baru..kasut baru n semuanya baru la.
hihihi..
ni Gadis nak share kasut-kasut ni..
mane la tau ader jiran-jiran Gadis yang teringin nak pakai kasut mcm ni..
Gadis dh ader kasut dah..tu yang tengok je kasut ni...

Jommm...

unik kan kasut zirafah ni..hihihi..
Gadis rase kalau pakai ssh nak jatuh kot..
sbb ader 2 tumit merangkap kaki zirafah..^_^

 yang ni bebudak mmg suke la kot pakai..

 yang ni Gadis tengok dah mcm kasut pakcik McD pun yer..
=)

 bagus jugak kasut ni..
boleh wat simpan barang..
boleh simpan duit raya kat situ..hihih

 Gadis rase pemakai kasut ni mmg pemalas nye yang amat..
tu yang timbul idea jadi kasut mulut buaya ni..
jadi senang..orang tgk pukan pengotor tapi unik..hihih
bijak-bijak..

ni mmg Gadis paling geli nak pakai..
sbb kalau Gadis pakai kira dah bukan kaki sebenar..
baik gadis kaki ayam je...
hahahaah

so amacam..??
dh ader yang berkenan??
Gadis pun x tau kat mane ader jual kasut-kasut pelik ni..
hihihi..

k la ...
see u olss next entry...
^_^

15 comments:

Fariza said...

ha3. semua x sanggup nk pakai. :p

e k i n ♥ y u s r i said...

xnak!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe

Lia Lomi said...

yang last sekali tu paling geli Lia tengok..

kihkihkih..

Lia Lomi said...

yang last sekali tu paling geli Lia tengok..

kihkihkih..

Aisyah Ahmad said...

saya suka yang first..yg girafe tu..hehehe

kaklong said...

takut nyer semua! ;p

Lynn said...

nak pakai yang last skali tu..heehe

Gadis said...

@Fariza

hehehe..=)

Gadis said...

@e k i n ♥ y u s r i

xpe2..
rasenyer kat malaysia ni xde kasut2 ni rasenyer...=)

Gadis said...

@Lia Lomi

Gadis pun geli tgk yang last tu..=)

Gadis said...

@Aisyah Ahmad

lebih nampak mcm stabil kan..

slalu pakai corak zebra je..
ni tukar lak..=)

Gadis said...

@kaklong

hihihi...=)

Gadis said...

@Lynn

teringin ker?

Lily said...

kasut heels yg boleh simpan barang ok gak, tp mak aih, tinggi bebenar tumitnya -,-

Gadis said...

@Lily

tu la..sng kalau dpt simpan brg..hihihi