Monday, September 26, 2011

Contest Photogenik Pilihan BJB

Salam Aidilfitri
^_^

Hari ni Gadis nak masuk 1 contest yang dianjurkan oleh
blog bawah ni..
Klik je banner nye kalau nak join..


Gadis jarang-jarang nak join contest..
tapi bile ader frenlist join..
mcm teringin plak nak join..
so jom kiter join ramai-ramai..

Gambar yang Gadis akan submit untuk contest ni..
adalah gambar di bawah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

taa daaa...
ni la gambar nyer...

Gadis nak tag kat mak Gadis sendiri..

hopefully dengan menjoinkan diri kat contest ni..
Gadis akan menang..
tapi kalau x menang x per..
Gadis terima..
biase la ..
adat pertandingan..

k la..
see u olss next entry yer..
^_^

14 comments:

ILA SYAMILA ♥♥ said...

hihi comel la gadis ! :D

Lea Isnawi said...

mak gadis pun ade blog?

Gadis said...

@ILA SYAMILA ♥♥

mekasih yer...=)

Gadis said...

@Lea Isnawi

of course ader//

blogger tegar tu..
mengalahkan Gadis..=)

anaztasias nora aira said...

gud luck !! senarai kedai daiso ada kat list tepi belah kiri blog nora :)

Gadis said...

@anaztasias nora aira

timekasih yer...=)

Run Away said...

santik....good luck...;d

Gadis said...

@Run Away

thanks yer...

^_^

Wanie said...

good luck sis! nice picture ^^

Gadis said...

@Wanie

thanks yer...=)

honeybee said...

Comey2......:)

Gadis said...

@honeybee

time kasih...=)

IeDa said...

good LucK!

Gadis said...

@IeDa

mekasih yer...=)