Thursday, October 20, 2011

Doodle B2b Free Daripada Firdani..

Assalamualaikum...

Selamat Pagi semua jiran-jiran...

pagi ni Gadis suke sangat sebab rakan blogger b2b bagi doodle b2b secara free..
bestnyer...

kalau ader rakan b2b yang nak request doodle free
ni link nyer..


ni Gadis punyer doodle...
^_^
comeii..
terima kasih yer Wanie

10 comments:

Fariza said...

comel. nk juga !!!

Gadis said...

@Fariza

bolehh...

klik je kat situ yer...^_^

farah unly said...

untunglah..nak jugak eh..hahaa

Wanie said...

hehe..same2 kasih sis! :)
nape gambar jd blur eh, yg wanie upload tak blur pun..

Lea Isnawi said...

wow! cumel!!!


berdebar tak nak kawen? hihi

Sfarlina said...

wahhh...cntik :)

Gadis said...

@farah unly

klik kat link tu yer...=)

Gadis said...

@Wanie

ntahla wanie...

Gadis pun x sure nape jdi mcm tu...=)

Gadis said...

@Lea Isnawi

credit yg buat doodle tu..hihihi

of course la berdebar2 tau..
dupdap...=)

Gadis said...

@Sfarlina


credit yg buat doodle tu..hihihi

mekasih..