Thursday, October 6, 2011

Pencarian Langsir

Assalamualaikum...

Kelmarin Gadis jalan-jalan ngan family..

jalan punya jalan..
skali terpegang satu bende ni..
Langsir..
wahhh...
biasela..langsir untuk bilik pengantin nnti..
hihihi..
cat dah beli tapi belom time nak mengecat lagi..
hihihi..
cadangnyer hari sabtu ni sbb ayah Gadis pun cuti ..
yahoooo..



senang rasenyer..
beli yang ready made je..
beli kat Giant je..
hihihi...
x yah susah2 nak jahit..
hopefully cat ngan kaler langsir matching la..
warna cat pun ayah yang pilih..
kaler pink purple..
^_^

nnti Insyaallah hari sabtu atau hari ahad gadis akan review pasal bilik yang dh di make over yer..

k la...
daaa..
see u ollss next entry yer...
^_^

6 comments:

Cik Zimie said...

wow colourful gitu.hihi

saya pulak hari sabtu ni baru nak survey langsir.:)

Gadis said...

@Cik Zimie
haah..

dari doorgift sampai ke bilik..
semua kalerfull..

tema kalerfull la mcm ni..
hihihi..

wah..
nnti review yer..=)

me said...

bestnyeee nak kawin....

Gadis said...

@me

gementar pun ye jugak ni tau...=)

cik nurulain said...

heee...u beli kt giant souther city ke. somehow i rs rumah kita ni dekatttt je. nak dtg wedding u bleh? hehe xtau malu ek.

Gadis said...

@cik nurulain

haah..

Gadis beli kat giant tsman u...

owhh ye ker..
best la kalau mcm tu..

bolehh..ape slhnyer kalau nk dtg..
insyaallah..nnti Gadis jemput yer..