Thursday, January 12, 2012

Alhamdullillah...Alhamdullillah...Alhamdullillah...

Assalamualaikum....

Dah nak tengah hari dah kan...
ada jiran Gadis yang sibuk tgh masak ..
ada yang tgh mesyuarat tingkap..
ada yang tengah lepak tgk tv lagi...
n macam-macam lagi la...

Gadis biasela..
dok blogwalking jap..
pastu tulis entry...
^_^

Hari ni Gadis gembira sangat-sangat rasenyer...
hihihihi...

Hari tu Gadis pegi klinik sbb demam n mual-mual tekak ni..
skali cek pregnant..
doktor cakap negative..
xde rezeki lagi...

skali lepas tu tekak Gadis ni teringin nak mkn macam-macam...
x rase pun mcm nak cek lagi...
sbb baru je lepas cek pregnant...
makan punyala macam-macam...
hihihi...

hari  tu Gadis balik rumah MIL kat Klang pegi beli pregnancy test kit kat Guardian...
kononnyer nak try je...
sbb Gadis x de rasa tanda-tanda pregnant pun...
^_^

husben pun beli...
beli jenama ni...
yang paling murah...
hahahhaha...

sbb tinggal yang ini je kat situ..
^_^

lepas balik dari rumah MIL x test lagi..
sbb takut..
hihihihi...

skali malam tadi Gadis tido sorg kat umah..
sbb husben shift malam..
tibe2 mcm mual tekak ni..
bangun pagi..
tunggu husben balik terus cek...
skali resultnyer....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

positive...

Alhamdullillah...
bersyukur sangat-sangat...
nanti nak pegi klinik cek ngan doktor plak...
^_^

tpon family...
semua suka sangat-sangat...
^_^
doakan baby dalam perut ni sihat yer...
^_^


p/s : Mak Gadis nak tukar nama kat blog nanti dari mama bertukar Grandmama...
fuhhhh...nenek moden tu...=)
mesti di kerah nyer Adik Gadis sowh buat header baru...hahahah

k la..
see u ollss..
next entry yer...

45 comments:

cik gold said...

tahniah gadis...harap tak dapat alahan teruk2 :P

e k i n ♥ y u s r i said...

tahniah
welcome to the club
hehehee

Lala Latif said...

congrate....take care ye...:-)

~ NANA ~ said...

welcome to the club! lps ni blh la cerita pasal baby pulak...hehe

aNNor said...

wahhh happy nyer..congrats dear

nurmujahidah said...

tahniah!!!! :D

Fariza said...

alhamdulillah :)
take care

aTy _faRed~ said...

alhamdulillah...!!! seronok kan...:) tahniah dear...jage diri bebaik yer..jage makan tu sekali..minum susu..awal2 elok tuk perkembangan otak baby..:)

maszull said...

assalamualaikum along...mak suka sesgt ni sbb x lama lg ada baby...wah excited grandmama ni yer...hehehheee...:)

p/s mmg dah suruh adik buat header baru tapi x siap2 lg...busy..:)

Cikpuan rara said...

ya Allah suke nya rara baca.tahniah =)

Nurul Husna Abidin said...

period dah lama x dtg ke?

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

ALHAMDULILLAH...tahniah dear.im happy for u.syukur, btambah umat nabi muhammad. =)

Renee Meow said...

congratz dear..! :D tcare n jaga kesihatan okehh.. :)

cheQmOomOo said...

alhamdulillah :)
tahniah!!!

FY said...

congratulations Ain!!!! jaga diri elok2 y

nurul izayani said...

gadis!!! bestnyaaaa..tahniah!!! :)

Shakina Farhan said...

tahniah gadis..berapa mggu dah? :)

Gadis said...

@Shakina Farhan

mekasih yer...

alhamdullillah..rasenyer lebih kurang sebulan..sbb lom pgi cek doktor lgi ni...=)

Gadis said...

@nurul izayani

Alhamdullillah....

mekasih yer...^_^

Gadis said...

@FY

mekasih yer...

insyaallah...=)

Gadis said...

@cheQmOomOo

mekasih yer...=)

Gadis said...

@Renee Meow

thanks dear...

insyaallah...=)

Gadis said...

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail

Alhamdullillah syukur...=)

Gadis said...

@Nurul Husna Abidin

haah..period dah lame x dtg...=)

Gadis said...

@Cikpuan rara

mekasih rara...^_^

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...

sabar yer mak...
lame lagi ni..
banyak lagi preparation kene siapkan...hihihi...=)

Gadis said...

@aTy _faRed~

mekasih...

insyaallah...^_^

thanks for the info yaa...=D

Gadis said...

@Fariza

Insyaallah...=)

Gadis said...

@nurmujahidah

mekasih...^_^

Gadis said...

@aNNor

mekasih...^_^

Gadis said...

@~ NANA ~

hehehe...

Insyaallah...^_^

Gadis said...

@Lala Latif

mekasih...

insyaallah...^_6

Gadis said...

@e k i n ♥ y u s r i

mekasih yer...^_^

Gadis said...

@cik gold

mekasih...

tu la ..
Insyaallah...
mintak2 elok je...^_^

erin moshimoshi said...

congrate dear

Gadis said...

@erin moshimoshi

mekasih yer...=)

Lea Isnawi said...

wah wah tahniah kak Gadis! bestnya nak dpt baby

Munnafendy said...

Seriously??? Alhamdulillahh...sy pun tumpang hepi gak nih! =)

*err bru tau gadis ada mak n adik blogger jugak...hihi

Fiza Zafi said...

tahniah yer...

mas saari said...

tahniah gadis!
akak tau mesti mama gadis happy sangat, nak dapat cucu sulunglah katakan...

Kancil 8349 said...

Tahniah...

mizzura said...

tukar nama jadi mama gadis lah..kan nak jadi mama dah..hehe..congratttssss..sukenyer..!!!

asha said...

tahniah gadis..tak perlu nak tunggu buah zuriat kan..dah rezeki awak..saya belum lagi.huhuhu..

Hunny Kitty said...

tahniah n take care

iyan shazlind said...

tahniah...sgt happy utk awak...bestnya...semoga selamat semuanya :)