Friday, November 25, 2011

Hantaran Kahwin

Assalamualaikum..

Gud Morning semua..
Alhamdullillah...

Pagi ni Gadis dah boleh updated mcm biase..
dan akan berterusan dengan hari-hari yang akan datang...

updated tetap updated..
hihihi..

pagi ni Gadis nak review hantaran kahwin Gadis..
sebelah pihak lelaki dan sebelah pihak perempuan...=)

Sebenarnya Hantaran Gadis ni Gadis x buat sendiri..
sbb tangan Gadis ni x kreatif sgt...
hihihi..
bila dah x kreatif..Gadis sewa je set hantaran tu..
senang kan..
dah habis guna..pulang balik kat kedai tu..
^_^
ni la kedai pengantin nyer...

kedai hantaran n perkahwinan ni mmg berdekatan betul ngan tesco plentong...
gadis x sempat nak amik gmbr dlm kedai tapi mmg rambang mata kalau tgk..
kalau boleh semua set hantaran nak guna..
ckp je warna ape..semua boleh disediakan..
harga pun sgt berpatutan berbanding kita buat sendiri..
staff nyer pun mmg baik semuanya..

tokeynyer yang paling kanan skali...
mmg peramah..Caren nama nyer..=)

kedai ni x lama lagi akan buat pakej perkahwinan..
photographer n macam2 lagi..
so nnti mane2 b2b yang dah merancang boleh la pegi survey kedai dier..
^_^

jom tengok hantaran perempuan kpd lelaki..












hantaran lelaki kepada prempuan









gmbr ni amik dari camera biase2 je..
kene tunggu gambar dari photographer yang sebenar siap ...
hihihi...

k la..
see u olls next entry yer..
^_^

10 comments:

erin moshimoshi said...

nice semua ..jom follow me

Munnafendy said...

laaaaaa gadis ni anak kak mas ke??? ini pengantin rupanya eh....hak2 bru ku tahu...hehe

Sfarlina said...

cntik!!!

Lea Isnawi said...

lawa2 semuanya =)

dhiera said...

gadis, cantik sangat hasil dia~

Gadis said...

@erin moshimoshi

thanks...=)

Gadis said...

@Munnafendy

haah la kiter pun baru tau juga...=)

Gadis said...

@Sfarlina

thanks..=)

Gadis said...

@Lea Isnawi
mekasih...=)

Gadis said...

@dhiera

mmg cantik..kreatif..=)