Wednesday, March 28, 2012

Bila Bosan Buat Ape?

Assalamualaikum...

Hari ni memang dalam mood yang serba tak kena dan macam-macam ..
Jadi bila Gadis bosan Gadis main game..


Game jenis ni Gadis main kalau rase bosan yang teramat
konon-kononnyer nak bagi ader mood balik la...huhuhu

ni jenis game Time management..ni slh satu nyer 
ader 47 jenis game Time management dlm folder Gadis ni..







Game ni main kalau time Gadis ada mood

sbb game-game mcm ni kene banyak berfikir dan adventure
ada 53 jenis hidden game mcm ni dalam lappy Gadis sampai ada yang sempat nak main..
sbb game mcm ni guna banyak masa mengadap lappy..kadang-kadang sampai 3 hingga 4 jam..tapi best..




ada jgk game jenis arcade..
kalau rase nk lumba kete atau geram Gadis main game jenis tu pulak...hihihi..

ok la, Gadis nk smbg main game Zombie tu..
see uollss next entry yer...
^_^

p/s : kalau jiran Gadis bila bosan buat apa yer?


20 comments:

aTy _faRed~ said...

yang zombie tu aty pon suker main..heheh...;p

Lea Isnawi said...

bosan tido, takpun on9 takpun koling org

hehehe

PinKy MoMMa said...

akak tak leh start main..kang tak jadi keje..huhu dah syok la katakan ;)

Ezza Z said...

Ezza pun main game zombie tu.
Best giler.
Kadang2 geram ngan zombie yg besar tu.
Banyaknye game die.
Leh la send kat ezza.hehe.
Larik sambil tutup muka.*malu*

~ NANA ~ said...

wahhh kaki game rupanya...i pernah main plant vs zombie tu...hehe

C i k P i p i T e m b a m said...

ohh game zombie tu dah main. hehe best gak la.. tp susah kalau dah byk level. huhu

Anonymous said...

bestnye..byk hidden games.ktne sis dwnload?

Cik Sya said...

AIN... FB CLOSE KE? LEAVE YOUR HP NUMBER PLSSS....

Anonymous said...

bestnye,nk gk hidden game 2,ktne leh free full version download ek?

eyryn said...

hah, ryn pown main game zombie jugakk :)

Gadis said...

@eyryn

bestkan...=)

Gadis said...

@Anonymous

hihihi..

mmg minat hidden games..
dulu bnyk upload kat xiolinblogspot..tapi skang ni laman web tu dh xde

Gadis said...

@Cik Sya

mne ader dear...still on lgi...=)

Gadis said...

@Anonymous

minat punyer psl...hihihi

dulu bnyk upload kat xiolinblogspot..tapi skang ni laman web tu dh xde

Gadis said...

@C i k P i p i T e m b a m

mmg best..hihihi..

biasela game..bnyk level lgi ssh..=)

Gadis said...

@~ NANA ~

haah...dh x dpt dipisah kan ni..hihihi

Gadis said...

@Ezza Z

hihihi...
comel la ezza ni..

bole je kalau nk..=)
no problem

Gadis said...

@PinKy MoMMa

hihihi...
leka sgt dh tu...

Gadis said...

@Lea Isnawi

wahh...ni mesti bnyk kredit ni...hihihi

Gadis said...

@aTy _faRed~

bestkan...=)