Tuesday, April 3, 2012

Oppss..Dapat Hadiah Kahwin Lagi...!!!

Assalamualaikum..

Alhamdullillah Gadis baru je lepas pegi cek baby kat KK Serendah..
semua nya ok..
tapi berat je tak naik..
timbang kat umah naik sekilo..
timbang kat KK tak naik pun berat badan..
doktor suruh makan 5 kali sehari..
phewww...pening jgk..
sbb Gadis ni bukan tak selera makan..tapi kenyang je dan tak rasa lapar..
pelik tol..
hihihi..

Tapi yang paling Gadis tak sangka Gadis masih dapat hadiah kahwin lagi ni..
Alhamdullillah...rezeki jangan di tolak..
hihihi..

ini la hadiahnyer..
best jugak..
nnti senang kalau nak buat rumah terbuka..
^_^

k laa..
see u ollss next entry...
^_^

p/s : semenjak 2 menjak ni asyik nak tido je...hihihi

14 comments:

Hana Soffelia said...

Hehe dah nak dpt baby pun still ada org kasi hadiah khwin lg kan? samalh dgn i.. syok.

Lea Isnawi said...

water tank

ingatkan pasu bunga

hehehe

~ NANA ~ said...

wahhh cantik la water tank tu! suka :)

Leeza said...

hey! aritu kite pergi kenduri kawin member pon still dapat adiah kawin lg, bestkan =D samelah, orang kast sini pun kuat tido, ni baru bangun dr terlelap kang ptg smbung balik ;p haha~ doc pesan if ngantuk tido jee ;p hehe

puan.mila said...

untung masih dpt hadiah kawen :)

ex b2b link u dan salam kenal :D

aTy _faRed~ said...

orang mengandung memang kuat tido..tapi janagn dilayan sangat..huhu..saye hujung2 pegnan ni lagi bertambah2 kuat..asal naik kereta jer tido..kalau mc duduk umah sorang2..tido jer dari asben gi keje sampai ke tengahari..bangun solat pastu sambung tido balik..hahahah...dasat kan..

Gadis said...

@aTy _faRed~

x boleh la aty..
dier mmg automatik je nk tido..
dh mcm xde signal dh..hihih..

nasib baik husben x bgi drive lgi..
kalau x..payah jugak..hihihi..

Gadis lebih kurang mcm tu la..
bgn pun utk solat je..
pastu smbg tido balik...=)

Gadis said...

@puan.mila

Alhamdullillah...

salam perkenalan jugak...=)

Gadis said...

@Leeza

wahhh ye ker..
same la kiter...

rezeki jgn ditolak kan..hihihi..


tu la..
bile dh ngantok x leh nak wat ape dh..=)

Gadis said...

@~ NANA ~

hihihi..

mekasih nana..=)

kalau nak harap beli sendiri mmg lambt...hihihi

Gadis said...

@Lea Isnawi

heheh...

ade2 je lea ni...=)

Gadis said...

@Hana Soffelia

tu la..
rezeki jgn ditolak kan...hihihi

PinKy MoMMa said...

rezeki baby tu hehe..memang kalau pregnant rasa mcm murah rezeki je ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe, untunglahhh:)) comel plak bekas tu. kumpul banyak2 time raya senang nk isi cookies or sweet inside the bottle!:)