Friday, June 15, 2012

Asyik Cerita Pasal Makanan Jek...

Assalamualaikum...

dah petang dah ni...
patutnyer petang-petang mcm gini makan jemput-jemput ke...
pisang goreng ke...
hihihi..
ini tak...sbb Gadis baru lepas siap masak...
bila husben keje malam time masak dah bertukar...
bila shift siang time masak pun bertukar...
hihihi...

Gadis dah x tau nak masak apa lagi dah..
sedangkan mcm2 boleh masak..
hihihi...
ikan dah la x boleh makan semenjak pregnant ni..
huhuhu...

terus msg mak nak resepi rendang ayam...
mak pun bagi resepi dengan semangatnyer..
hihihihi...

dan hasilnyerr....
jeng jeng jeng...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

dah siap rendang ayam nyer...
^_^

k la..
see u ollss next entry..
^^_

p/s : yang pasti rasenyer sama macam mak punyer rendang ayam..cume rupa kurang skit kot...hihihi

5 comments:

maszull said...

assalamualaikum along...okay la tu dah jadi pun rendangnya nanti raya boleh la masak hehehehe....kalau keringkn sikit lg pun sedap juga cite macam reti plak makan ayam.....hahahahha...:)

cik gold said...

dapnya..rendang ayam..mrs. gold lak tak leh nak makan banyak dak..badan dah naik pas kawin.huhu

Gadis said...

@cik gold

boleh je kalau nak jamah..
hihih...

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...

tu la..
nnti raya dah boleh masak sendiri...
hihihi

Syima Syaz said...

rendang ayam basah...kita suka kering skit tp memana pun blh...janji sedaappp!!hehe