Monday, June 4, 2012

Balik Kampung, Jalan-jalan, Makan-makan

Assalamualaikum...

Hai jiran-jiran...
^_^
penat balik kampung x habis lagi rasenyer ni...nak kata kampung tapi kawasan umah taman..
dekat bebenor ngan UTM Skudai umah family Gadis...
hihihi...
Hari Khamis lepas Gadis dah bertolak balik ke JB...
mmg eksited sesangat dah rasenyer..
pastu lepas gian nak drive kereta...
mane tak nyer, semenjak pregnant x bawak kereta...
tu yang nak kene bawak jugak...
jauh jugak la..
dari Rawang sampai ke JB Gadis drive....
sampai Melaka ikut jalan lama sampai la JB..
dah lama tak ikut jalan lama...
^^_

sampai je umah family...
terus makan yang Gadis mmg mengidam selama 3 bulan lebih..
lame betul..
mengidam makan masakan mak n ayah..
fuhhhh..
mmg puasla kan..
asyik keje makan je...
mcm nak meletop dah perot ni...
dh x sempat nak snap masakan nyer..
hidang je atas meja terus dh tak toleh kiri kanan...
hihihi...

Terima Kasih Mak & Ayah sbb masakkan yang sedap-sedap utk along & baby
^_^

yang pasti kalau dah petang pastu redup-redup plak tu mmg x sah la kalau x berjalan kan...
Gadis pun dah lama tak bergambar
apa lagi kan...
jom snap snap...!!!

 yeahhhh...perot saya yang dah besor...
hihihih...

 adik Gadis yang no2 ni bergambar asal boleh jek...
^_^

 opsss....hihihihi


 kami sekeluarga...
^_^

 Cakkkk....!!!!


 Mak Gadis mmg sempat je kalau berposing ni...
^_^


 Mak & Ayah ku yang tercinta...


 ^^_


 Adik Gadis yang no3 ni baru form 4 tapi dh mcm org dh habis skolah rasenyer..


 wahhh...mama ni kalau bergambar pose ganas...
hahaha..

 ^_^


main nyorok-nyorok plak...
hihihi

pegi Tesco sempat lagi capai baju baby..
hihihih...
^_^

balik Hari Ahad semalam punyerla jam kat hiway..
terlupe yang hari Sabtu cuti am..
patutla jam...
penat yang teramat sangat ni...
huhuhu...

k laaa...
see u olss next entry..
^_^

p/s : Hujung bulan ni balik JB lagi...hehehe..nak pegi kenduri kawin best fren..padahal teringin nak makan nasi & lauk kenduri kahwin...hihihi...

11 comments:

maszull said...

assalamualaikum along....heehehehe kena balik lagi yer nak makan nasi kenduri kawen plak...:)

p/s Dz wat ape tu...?

e k i n ♥ y u s r i said...

bestkan balik kg?
x sbr nak balik berpantang nnti
3 bulan dok kg...
huhuhuu

terus raya sane....

puansazusarin said...

perut mamanya comel lagiii =)

**kami~nak~tawen** said...

kecik je pewot..comey...

kaklong said...

comel la cik gadis ni...hehehehe

ha, mama ni kne byk berehat yer...tp jgn mkn tdo lak...hahahah :)

p/s: doakan kak long pulak ikut giliran mom to be yea...amin

CPM Eyza said...

Saya datang melawat~~~ =)

http://fizazafi.blogspot.com

Gadis said...

@CPM Eyza

mekasih yer...^^_

nnti Gadis pgi melawat juga yer...=)

Gadis said...

@kaklong

mane ade kaklong...
biase2 je ni...hihihi...

owkeyh kaklong..
insyaallah..aminnn...

Gadis said...

@**kami~nak~tawen**

hihihi...^_^

Gadis said...

@e k i n ♥ y u s r i

tau x per..
mmg best kalau blkp kampung...

wahh ekin lagi best terus raye kat sane...=)

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam....

tu la..
mmg dh teringin nak mkn nasi kenduri plak ni...

DZ tengah gerak2 ni..hihih