Saturday, June 16, 2012

Beg Baby Dah Sampai...

Assalamualaikum...

Selamat pagi wahai jiran-jiranku..
Gadis rasa dah nak tengah hari dah ni..
tapi baru lepas sarapan...
^_^

Seronok rasanya bila persiapan nak menyambut kelahiran baby sikit-sikit dah siap...
walaupun tak sepenuhnya tapi Alhamdullillah utk basic dah siap...
beli sikit-sikit skali tengok dah banyak jugak barang yang dah di beli...
kalau tengok baju-baju memang tangan tu geram je rasenyer..
hihihi..
biasala..comel sangat-sangat..
bila dah beli rasa tak sabar plak nak tengok baby pakai..
^_^

Cerita pasal beg,
Mula-mula Gadis nak warna merah...
owner kedai pun cakap ada, skali bila owner kedai tu cakap salah satu zip dari beg yang warna merah tu rosak...terus rasa hampa la kononnya..
huhuhu...
Gadis dah survey kat online shop yang lain semuanya dah habis stok utk warna merah...
yang ada pun selain warna tu...

ni la warna beg yang Gadis nak tapi zip nyer rosak plak..
pastu last stock plak tu..
huhuhu...

tapi nasib baik ada pilihan yang lain..
so Gadis pilih yang lain je la..
senang..



So Tadi lepas breakfast jek abang skynet dah ten ton ten ton..
rupanyer Beg Baby yang Gadis order semalam dah sampai...
Alhamdullillah...
memang suka la kan...sebab cepat barang dah sampai...
^_^

 eksited dah nak bukak ni...hihihi

 last-last Gadis pilih warna purple...
cantik jugak...
^_^

5 in 1 semuanya..
Gadis beli set ni RM70.00 siap postage...

kalau ada M2b yang berminat jugak nak beli singgah kat shop ni..

owner nyer pun baik jek...
^_^

k la..
see u olss next entry...
^_^

p/s : angin-angin mengatakan yang Gadis & husben kene pindah ke Pahang...doa-doakan semuanya di permudahkan yer..aminnn...=)

22 comments:

ctmah said...

cute2..kite pun tgh survey2 diapers bag gk ni.hehehe

syana ~comelstory~ said...

waa bestnye...cantik2

Asz Miza said...

Comel la yg colour purple ni! :)

fifi tiez said...

eee..comelnya.nak beli jugaklah!! :)

Latika.Dot.Dot. said...

gadis.. material diaok tak????
tak sabarnye... ika pon pilih purple...
masa gadis bg je nama die masa jumaat tu, trus msg mastura cotek tu. baik sangt dia. mesra je

thanks gadis bg taw yang lagi murah. thanks sangat!! :-)

maszull said...

assalamualaikum along...okay juga la yg color purple ni cantik..:)

p/s insyaAllah ada rezeki DZ dapat juga dok Pahang yer...:)

izzah said...

salam kenal...cute n murah plk tu beg2 baby tu...huhu...teringin jgk beg tu tp beg baby dh byk org bg hadiah..huhu..

p/s:pindah phg kt mana tu?

Marina said...

sonokkan menanti kelahiran baby..marina dulu pon eksaited...hubby lagila eksaited...sekarang pon bertambah2 eksaited..hehe..congratss...

e k i n ♥ y u s r i said...

alaa,xleh nak bkak fb

~ NANA ~ said...

eh comelnya..byk lak tu beg yg dpt

cikpingu said...

wahhh...cntek kaler purple 2.. :)

Gadis said...

@cikpingu

mekasih yer...=)

Gadis said...

@~ NANA ~

tu la nana..
mmg terasa comel pun bile dapat beg tu..

Alhamdullillah..=)

Gadis said...

@e k i n ♥ y u s r i

uhhh?
nape x bleh bukak tu ekin?

Gadis said...

@Marina

tu la..
mmg seronok sesangat dah ni..
dah x sabar dah rasenyer ni..

mekasih yer...=)

Gadis said...

@izzah

wahhh ye ker..
mesti seronok dapat banyak hadiah..
hihihi..

pahang kat pekan..

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam....

mmg cantik pun..

Insyaallah..=)

Gadis said...

@fifi tiez

add dier dulu yer...

Insyaallah boleh beli beg tu..=)

Gadis said...

@syana ~comelstory~

mmg best..

mekasih yer...=)

Gadis said...

@ctmah

boleh survey2 lagi hihihih

ma di said...

Nak oder yg merah satu set

ma di said...

Sy nak odet yg kaler merah ada x lg