Monday, June 25, 2012

Bubur Pulut Hitam Pulak...

Assalamualaikum...

petang-petang mcm ni kalau makan pengat ke..bubur kacang ke...
mmg sedap kan...
hihihi..

Gadis ni asyik letak gambar makanan je kan...
kalau sape-sape yang dah bosan tu mintak maaf la yek...
hihihi...

kali ni Gadis try buat bubur pulut hitam plak...
hehehe...
Alhamdullillah menjadi la jugak kalau nak dibandingkan dgn pengat labu+durian hari tu...
hihihi...

jom tengok..
agak-agak jadi tak..hihihi
 rebus dulu sampai kembang..

dah kembang dah...
berasap-asap..
hihih

pastu masukkan gula merah n santan bagi manis n lemak...

taaa daaa...
dah siap dah bubur pulut hitamnyer...
jom makan...

k la..
see u ollss next entry..
^_^

p/s : esok nak pegi check up kat KK..hope semuanya ok..^_^

16 comments:

Wawa said...

waaaa...da terliur da ni...

Fahz said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.nak sikit leh?

maszull said...

assalamualaikum along....wah sedap je bubur pulut hitam tu...:)

baby DZ dok diam2 yer mama nak check esok...:)

**kami~nak~tawen** said...

sedapnya...rajin tul msk ek..

IntaNBerliaN said...

bubur pulut itam ni mmg sedap.. bh2 lg mkn yg br keluar dr peti ais... sejuk ;-)

Asz Miza said...

Bubur pulut itam memang favourite ni! Since pregnant rasanya tak makan lagi kot. Hehe. Dulu before kawen rajin jugak buat. Alamak ni terasa nak buat weekend ni..yummy!

Shakina Farhan said...

sama la cara kite..letak santan mse masak pastu masa makan letak santan sikit..nyum2..

Gadis said...

@**kami~nak~tawen**

tetibe terjadi rajin ni..
hihihi...
nak makan punyer pasal sanggup masak..=)

Gadis said...

@IntaNBerliaN

kalau keluar dari peti sejuk mmg sedap...
=)

Gadis said...

@Asz Miza

wahhh...
nak buat jugak yer...
mmg sedapp...=)

Gadis said...

@Shakina Farhan

baru rase lemak2 lagi kan kina..
sedap sgt...=)

leeza said...

sedapnye!!!! ni feveret ni! meh anta sikit :D

cheQmOomOo said...

peberet!

Gadis said...

@leeza

meh Gadis hantar...hihihi

Gadis said...

@cheQmOomOo

kalau sejuk lagi sedap kan...=)

Siti Nursyamimi said...

tgk bubur ni tbe2 teringin r plak..hhuwaaa..hehe