Friday, June 15, 2012

Cendol Pulut

Assalamualaikum...

Alhamdullillah masih sihat n baby pun smakin membesar dalam perut ni..
hihihi...

Hari tu Gadis ada teringin nak makan cendol pulut kan..
Alhamdullillah husben dapat carikan jugak...
puas husben tanye kat kawan-kawan dier kat Rawang..
xde jugak..
last-last rupenyer ada jual kat dalam taman sendiri...
lega tekak ni bile dapat makan..
dah tak toleh kiri kana bila makan...
walaupun pulut nyer mcm keras skit tapi makan jugak...
sbb tekak ni mmg dh teringin sangat nak makan..
nyummyy...
^_^


dapat sejukkan tekak mmg sedap...
hihihi...

k la..
see u olss next entry...
^_^

p/s : Sepanjang Gadis pregnant ni tak boleh tengok ikan...mesti tekak loya-loya...huhuhu...

6 comments:

puan.mila said...

Mila xleh tgk lauk ayam..sgla jnis mknn beunsur aym xleh telan.. :(

fifi tiez said...

kalau kat melaka,memang cendol pulut ni yg paling sedap..

maszull said...

assalamualaikum along....wah sedapnya cendol tu cuaca panas2 makan cendol ni mesti sedapkan...:)

Gadis said...

@puan.mila

terbalik pulak ye...
hihihi..

masing2 punyer ragam kan..hihihi

Gadis said...

@fifi tiez

kat melaka mmg best kalau mkn cendol..
lagi kalau tepi laut kan..hihih

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam..

mmg sedap pun mak kalau mkn tgh cuaca panas ni..