Wednesday, June 20, 2012

Kenapa Tak Boleh Baca Blog Aty @ `aku bukan bidadari ` ni??

Assalamualaikum...

dah tengah hari dah ...
masa untuk memikirkan nak masak apa hari ni..
huhuhu...
rutin harian Gadis walaupun Gadis malas sgt nak masak rasenyer...
^_^

tapi sebelum tu blogwalking n comment-comment dulu..
biasela Gadis akan baca entry yang dah di list kan kat blog Gadis tu..
tapi ada satu blog tu yang Gadis tak boleh nak baca..
sebenarnya dah lama..
tapi Gadis diamkan jek..
huhuhu..

Blog yang Gadis sibuk sgt nak baca 
blog Kak Aty @ `aku bukan bidadari`

mula-mula klik mcm ni..
ok jek..



skali tgh syok nak baca jadi mcm ni pulak..
huhuhuhu...


Gadis pun tak tahu samada Gadis sorg je yang jadi mcm ni..
atau pun blogger yang lain baca elok jek...
huhuhu...

k la..
see u olls next entry..
^^_

22 comments:

leeza said...

kite pon jadi cmtu td.. tapi bile gune google chrome je, gune internet explorer ok je :) try gune internet explorer ye..

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin ok jerk

Asz Miza said...

Kalau kita nak baca kat office lagi la tak bole..sampai header je yg ada. Kat rumah okey plak.

Cikpuan rara said...

aah dh lama dh blo aty kena malware.tp now dh ok dh.

~misshuny~ said...

td pun hani nk bukak blog aty pun jd cmtu..so hani tekan jer proceed anyway...huhu

Gadis said...

@~misshuny~

owhhh ye ke..
takut jgk nak proceed away..

takut virus melanda nnti..huhuhu

Gadis said...

@Cikpuan rara

ye ker dah ok..
xper..nnti gadis try bukak semual...huhuh

Gadis said...

@Asz Miza

mcm tu pulak yer...
huhuhu

Gadis said...

@e k i n ♥ y u s r i

aikkk..
ekin boleh plak yer...

sabo je la..huhuh

Gadis said...

@leeza

nak bukak explorer tu..
rase boleh sempat pgi toilet rasenyer..
huhuhu

maszull said...

assalamualaikum along ...mak pun ada buka tadi pun mcm tu juga...mesti blog dia ada blog frenz dia yg ada virus ni kena suruh dia buangkn dulu la...:)

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...

tu la..
ada yg ok bila bukak...ada yg x ok..
=)

fatin hanani said...

virus tu..selalu kalau google chrome memang kalau blog da virus jadi mcm 2..kalau kita msuk juga kita akan kena virus tu..xtau lah betoi ka x hihi..kalau salah maap :D

Gadis said...

@fatin hanani

adik Gadis pun ckp mcm tu jugak tau...

tu yg takut nk proceed sbb lappy bru pas format..=)

cikpingu said...

same jugak.. tp refresh byk kali, dkt 8 10kali.. bru boleh..huhu

Shakina Farhan said...

a,ah..blog die terkena malware..kina pun takut nk proceed takut berjangkit..hopefully aty dpt find solution..

fifi tiez said...

sy pulak..kan biasa kalau org update,akan keluar kat bloglist.tp aty punya lama sangat tak kuar.ingatkan dia busy ke apa..baru semalam dapat buka.

Gadis said...

@fifi tiez

tu la..
bile dier updated dah x dpt nak baca blog nyer...huhuhu

Gadis said...

@Shakina Farhan

tu la..
same la kiter ni...
tkut nak proceed...=)

Gadis said...

@cikpingu

owhhh ye ker..
nak try jugak la...^_^

aTy _faRed~ said...

heheh..perihatik gak ek korang semua kat blog aty..[malu ai taw..] ;p

Gadis said...

@aTy _faRed~

mestila ak aty...
dah terbiasa bukak blog je kene baca..
tu yang kene busy body skit..hihihi