Friday, July 27, 2012

Baru Dapat Gambar Kahwin..???

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan yang ke 7

Lama betul rasenya Gadis tak update entry...
asyik blogwalking je ni..
bukan ketandusan idea nak update tapi awal puasa hari tu family Gadis dari JB datang menjengah anak nyer ni di Serendah..
pastu biasala kan jenjalan saje...
walaupun dah sarat, jalan tetap jalan..
pastu lenguh nyer Tuhan je la yang tau..

pastu lepas family balik ke JB..
Gadis demam, selsema, batuk, kepala berat...
macam-macam la..
kalau Gadis sorang tak per..
ini berdua...risau jugak la..
apa pun dah tak boleh buat..
huhuhu...
musim agaknyer la..
ni pun selsema ngan batuk tak baik lagi..
sbb doktor tak bagi ubat selsema & ubat batuk..takut effect baby...
kene baik sendiri ...
huhuhu..

zzeeetttt...
tajuk entry tak de kene mengena betul la kan..
hihihi..

Gadis baru terima album kahwin..
lama betul kan..
kahwin bulan 11 tahun lepas,ni baru dapat...
hahaha..
dah nak deliver baby dah baru dapat...
huhuhu..
xperla, atleast dapat tengok jugak...bukannyer ape ada masalah teknikal skit..hihihi..

jom la cuci mata..





















k laa..
see u ollss next entry..
^_^

p/s : semakin besar perut semakin tak larat dah nak berjalan...^_^

21 comments:

mrs gold said...

MG pon sama...sampai dah 7 minggu prgnnat br dapat gmbaq

aTy _faRed~ said...

woww..memori terimbau ek..:) akak dulu pon lame giler nak dapat album kawen..hampir setahun gak ar..sadis..:)

iMah said...

baju kawin wane itam..
waaaaaaa..
nak jugak la nanti..

izzah said...

lamanya nk kena tggu pic kawen smpai...huhu...btw nice pic...=)

Lea Isnawi said...

tertibe rasa nak kawen lak

eh

Gadis said...

@Lea Isnawi

heheh...
nakal yer...=)

Gadis said...

@izzah

mmg lama...hihihi..
tapi puas hati...

Gadis said...

@iMah

tu la..
buat badan nampak kurus...hihihi

Gadis said...

@aTy _faRed~

haah la kak..
mmg terimbau la kenangan tu..
rase nak bersanding balik je..
tapi x boleh...

wahh ye ke..
xperla kak..
janji ade kenangan...

Gadis said...

@mrs gold

xper..
janji bila dh dapat tengok tu rasa puas hati je kan,...hihihi

ctmah said...

lepas ni boleh la tatap puas2..xlama lg tatap gambar anak plak :D

Gadis said...

@ctmah

tau x per kan...
hihihi..
dah mmg lumrah semula jadi agaknyer...hihihi

nadia farhana said...

sweetnya :) semoga berbahagia

Nora Karim said...

eh cantik pulak baju sanding warna hitam tu... xpernah lagi nampak org pakai hitam... eh tapi... tak panas ke??

maszull said...

assalamualaikum along...heheheehe gambo yg last tu yg x menahan nyer ada gak...:)

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...

haah..hiihih

Gadis said...

@Nora Karim

tu la..
mase fitting tu terus berkenan kaler tu..
terus pakai je...

x panas la dear..
biase je..
mcm pakai kaler biase..

Gadis said...

@nadia farhana

aminnnn...=)

nur ezqy said...

Assalammualaikum wbt dan slmt sejahtera....
Menjemput anda ke http://lace-rose-murah.blogspot.com/


1 & 2 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 9.00 / meter sempena pembukaan online shop saya http://kedaionlinecma.wix.com/kedai-online

Order boleh dibuat terus ke online shop.

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


atau emel saya:

nurezqy@gmail.com

Cik Puan Rara said...

hehehehe comels je.best kan tgk album.

Gadis said...

@Cik Puan Rara

tu la...
seronoknyer rase..
rase nk bersanding lgi skali...hihihi