Tuesday, July 31, 2012

Tilam Travel Baby

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan ke 11

Sekejap je dah hari ke 11 kiter semua berpuasa kan...
pastu dah sibuk semua nak raya..
persiapan raya...
nasib baik la persiapan baby dah siap..
tggl sikit2 je lagi..
dah tak banyak dah..

mood nak update entry punyer la malas haiiii...
suke dok baca entry orang lain jek...
hihihi..

sebenarnyer Gadis beli Tilam Travel Baby ni dah lama dah..
kononnyer hari tu nak update..
tapi nak tunggu husben Gadis pegi hantar dobi dulu..
nak bagi wangi-wangi dulu baru la boleh update...
dah nak jadi papa ni..perangai pun jadi budak-budak..hihihi...


nape Doraemon plak ni?
sebenarnyer awal-awal dulu ader hantar order dengan LittleDJE
tapi sampai sekarang email tu tak di balas..
lepas tu asyik sold out jek bile launching yang baru..
so husben cakap tak payah la order-order kat situ..
beli yang dah siap je..
senang..beli pastu tak payah fikir-fikir lagi..
^_^
lagi pun tilam ni utk travel..
senang nak kemane-mane...
harganya pun lagi murah, cuma RM59.90..

dalam set ni ade tilam, bantal peluk & bantal kepala ..
bantal yang fiffy tu tambahan bantal..husben Gadis nak sangat bantal tu..
hihihi..


 nak jugak bantal ni..
ok jugak banyak2 bantal..
senang..
^_^


 ni la kedai nyer...
kedainyer kat Batang Kali...
tak jauh dari rumah Gadis..

siap dapat clubcard...
lepas ni kalau nak beli baju baby boleh dapat diskaun...
^_^

k la..
see u ollss next entry..
=)

p/s : Hari ni nak masak nasi ayam madu...permintaan husben...^_^

24 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

mcm best jekkk..tapi takde baby..hehee..

Siti Nursyamimi said...

mmg skang ni mls sgt nk update e3 kan..thp kemalasan yg thp max..hehe..
nywy, cntik lah tilam doraemon tu..unik..xsbr nk tgk baby baring ats tu..:)

Wawa said...

mcm lembut je tilam die..terase nk golek2 plak...hihi...

aTy _faRed~ said...

ehh..kedai ni pon ade kat area umah akak..tapi tak de pon yang cun macam awak nyer tu...
elok ar awak beli yang macam tu..memang akan bergune..lagi2 siap ngan bag..senang nak hangkut..:)

fifi tiez said...

comelnya!!husband nak sangat belikan baby tilam doraemon ni sebab dia memang minat doraemon.nanti nak carilah..

Cik Puan Rara said...

heheh comels nya doremon.

S.n.Fariza said...

COMEL :)

iedchan said...

owh comelnye..ni mmg tuk travel yek..wah bagos2..tade baby lgk..tapi nnt maybe carik kot..kalo ade baby..:P

mynameismy said...

seronoknye tgk gadis dah byk wat persiapan baby. My nak beli pn mcm awal lg. tp nk tggu2 pn bkn byk mase sbb bekerja kan.nnti ade mase nk try la survey2 kedai gadis ckp tu...:)

maszull said...

assalamualaikum along....cantik2 tunggu DZ rasmikan nanti...:)

pipoq said...

tinggal nak tunggu pemiliknya keluar je lagi la ni sebab semuanya dah lengkap..hehehe..

mas saari said...

seronoknya semua persiapan dah complete.. akak ni satu apa pun tak beli lagi!

Gadis said...

@mas saari

tu pun siapkan sikit2 kak..
xper,lepas ni akk boleh siapkan akk punyer plak yer..

mesti comel2..=)

Gadis said...

@pipoq

tu la..
tinggal nak tunggu tuan punya badan je ni utk rasmikan...hihihi

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...
tu la..
dah x sabar dah rasenyer ni...hihihi

Gadis said...

@mynameismy

rasenyer dah boleh cari skit2 dah My..
nnti senang..x kelam kabut..
^_^

Gadis said...

@iedchan

haah..
kalau nak letak kat dalam baby cot pun boleh jugak kot..
tapi baby cot nyer ade set yg lain...

Insyaallah..aminnnn...

Gadis said...

@S.n.Fariza

^_^

Gadis said...

@Cik Puan Rara

tu la..
comel kan..hihihi

Gadis said...

@fifi tiez

mmg comel sesangat pun gambar doraemon ni..

nnti boleh pegi cari yer...=)

Gadis said...

@aTy _faRed~

owhh ye ke kak..
maybe xde stok kat situ kot..
hihihi...

tu la kak..
memikirkan senang nak angkut tu yang beli jugak ...
senang...hihihi

Gadis said...

@Wawa

mmg lembut pun..
mmg best kalau golek2 ngan baby skali...hihihi

Gadis said...

@Siti Nursyamimi

tau x per..
tapi malas2 pun nak type jugak..hihihi

Gadis said...

@:: Mrs.Eady ::

insyaallah...coming soon..=)