Wednesday, July 18, 2012

Wordless Wednesday : 20 ~ Popcorn

Assalamualaikum...


Husben tak benarkan Gadis makan keropok seperti twisties, dan seangkatan dengan nyer..
jadi, popcorn je yang Gadis boleh makan...
huhuhu..

xpela..
janji ada makanan yang boleh dikunyah time tengok tv..
^_^

see u olss next entry..
=)



7 comments:

Cik Puan Rara said...

rara suka yg panas panas kat wayang tu.hehe

~ NANA ~ said...

sedapnya! i kalau mkn popcorn mesti kusyuk sampai tak sedar habis...hehe

nik rosmawati said...

tak pe la.makan jea la apa yg boleh di makan.hehe

mynameismy said...

gadis... nak number tepon klinik tu.. bukak smpai kul bape ek?

mas saari said...

masa mengandung ni mulut asyik nak mengunyah je kan..he3

mynameismy said...

Gadis,

My dah call klinik tp dia buat scan belah pagi je lah. My ni dah lah koje sob sob. Tapi tak sure plak Sabtu pagi ada scan tak ek. hm tp sabtu hasben plak keje.. uwwaaaa...

mana lg ade buat scan 3D/4D kat area serendah/rawang ni ek? n doc perempuan. nak tgk jantina baby... uwwaaaa...

mie said...

tu dia...
pop corn pun ok, janji sedap dikunyah..
eehehheee