Monday, August 27, 2012

Katil Baby...

Assalamualaikum...

Entry di petang hari...
^_^

Hari tu mase balik raya di JB ayah & mak Gadis buat surprise untuk baby..
tapi baby lom keluar lagi..hihihi..
parents Gadis belikan katil baby untuk baby..
Gadis n husben memang seronok la kan sbb dah ada katil untuk baby...
Thanks mak & ayah...

terus eksited pasang katil tu...
hihihi

 tengah eksited pasang katil...

dah siap pasang alasnyer..

 siap ada kelambu...



taaa daaa...
dah siap..
nak tunggu baby je ni..
^_^

k la..
see u olss next entry..
=)

14 comments:

Aeen said...

wah...katil baby dia da ready la....kite katil da ready..cume lom sarungkan alas tilam ngan letak bantal je lg dlm tu..hehe..

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

('',)pzAEdy~ said...

omel nye! dan besau ek. kelambu dia simple je.

adnil linda said...

seronoknye...tingin nk beli katil beby gak..tp,husben kte nanti la dlu...uhhh...

fifi tiez said...

eh..changing mat kita sama!!! comel giler kan..hehe

MiSsJue said...

WAH! CONGRATZ!

aTy _faRed~ said...

akak suker play pan macam ni..ley gune lame..akak ni kalau ikut hari ni gak nak gi beli sebab waleef dah tidor lasak..tapi mengenangkan kat bilik akak dah sempit..memang tak de ruang nak letak...
neway..cantik ar play pan awak..:)

Gadis said...

@aTy _faRed~

nak ikutkan gadis nak beli katil mcm akk..
untuk future tapi mak n ayah dah beli kan..

pakai je la apa yang ada..
hihihi

Gadis said...

@MiSsJue

mekasih...=)

Gadis said...

@fifi tiez

owhh ye ke..
mmg comel semuanye kalau brg baby ni...=)

Gadis said...

@adnil linda

owhh ye ke..
xper..nnti boleh beli yer..=)

Gadis said...

@('',)pzAEdy~

haah..kelambu dier mmg simple jek..
tapi kalau nak beli yang antik pun boleh jugak..

=)

Gadis said...

@:: Mrs.Eady ::

mekasih...=)

Gadis said...

@Aeen

owhh ye ke..
xper2..nnti boleh sarungkan...
mesti lagi x sbr bile dh sarungkan...=)