Thursday, September 27, 2012

Jom Jalan-Jalan Kat Legoland...

Assalamualaikum..

Sebenarnyer entry Gadis jalan-jalan kat Legoland ni di publish masa 01.09 hari tu..
memandangkan hari tu Gadis dah sakit-sakit dan terus kene tahan wad..
maka terkuburla entry ni..

Hari ni Gadis baru nak post entry ni..
nak letak semua gambar yang kami amik masa kat sana memang blog ni penuh ngan gambar je kang..
huhuh..
jadi Gadis letak skit-skit je..
hihihi..
tak larat nak letak semua..=)




















kalau nak tengok gambar-gambar kat Legoland lagi klik kat link ni..
mak Gadis hari tu dok update banyak gambar kat Legoland...


k la..
see u olss next entry yer...
^^_


p/s : Tahniah & Alhamdullillah sbb adik Gadis dapat keje kat Legoland sebagai Assistant Education...boleh la kirim beli mainan Lego untuk Darwisy nnti..^_^
(sebenarnyer mama nyer yang eksited nak beli mainan Lego tu sbb nak jadikan koleksi & hiasan rumah nanti..hihihi)

10 comments:

fifi tiez said...

wah,boleh dapat tiket diskaun la ni? tapi legoland tu nampak panas la.macam JPO jer.takde pokok langsung

mrs gold said...

owh...sbelum bersalin..ingat skarang ni yang pi legoland :)

iedchan said...

wahh dah pg da...hehe..jauh la..insyaalah nnt pg..:P

Mila Ahmad said...

wah, bestnya untunglah.

Bazilah (^0^) said...

besttnye. Nak g jgk tp nnti tggu baby kuar n tggu baby besar sket hehe

aTy _faRed~ said...

dah cakap ngan asben..akhir tahun ni nak gi..qaleef pon dah 8-9 bulan kot mase tu..besh skit rase..:)

Anak Lebah Comot said...

beshnyer..teringin nak pergi tapi tiket mahal giloz

Cik Puan Tee said...

best tak? belum siap sepenuhnya kan?

Madam Lala said...

waa..bestnyer legolanddddd...

hayati hashim said...

uii dh smpi legoland.. i duk JB pun x sampi lagi ni.. lepas pantang, saya mesti terjah..