Monday, November 19, 2012

1st Anniversary..

Assalamualaikum...

Alhamdullillah hari ni genap setahun usia perkahwinan Gadis & hasben..
yang paling best skali bila ada anak..
lain rasanyer...
seronok tengok keletah dier yang makin hari makin comel & makin membesar...
^_^

husben Gadis memang akan baca & intai blog Gadis..hihihi
so dengan kesempatan tu Gadis nak ucapkan

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang pertama buat suami ku Mohamad Suhaimi...Terima kasih sebab menjadi seorang suami & papa yang banyak berkorban untuk keluarga kita...
Semoga perkahwinan yang dibina bahagia hingga akhir hayat, murah rezeki, panjang umo, & sentiasa sihat sejahtera & sentiasa diberkati dalam apa jua yang dilakukan...
Hney luv you sooooo muccchhhhh sayanggg.....


Menyakat, berkawan, bercinta, putus cinta, bercinta balik, bertunang, berkahwin & sekarang dah ade anak dah...
Semua dah tertulis...nyorok & lari ke mane pun...jodoh, ajal semua dah ditetapkan oleh Allah...
^_^


 Zaman blajar..
ni pun jumpa balik setelah lama tak jumpa dari sekolah rendah...=)
bercinta bila jumpa balik..
2006

 jumpa semula time konvo selepas putus selepas habis belajar...
kawan semula
^_^
awal 2010

 Bercinta semula...
2010

 Dah bertunang..
2011


 Sah sebagai suami isteri
2011

Bakal mama & papa
2012

Dah jadi mama & papa..
 Sept 2012

comel 2 beranak ni...
hihihi...
=)

gambar time sekolah rendah je xde..
kalau ada memang boleh buat tersenyum..

k laa..
see u olls next entry..
^_^


p/s : Plan nak masak ikan siakap sweet sour ni..nyummy...=)

10 comments:

Nadiah_Rahman said...

wah , bahagianya .. smge bkekalan ke akhir hyt sis =)

pipoq said...

didoakan semoga hubungan berkekalan..

selamat hari ulangtahun

~ NANA ~ said...

happy anniversary dear...semoga bahagia selalu :)

erin said...

happy 1st anniversary, moga bahagia ke akhir hayat :D

Hana Soffelia said...

Happy anniversary dear.. May god bless ur beloved family. ^_^

Nurul Husna said...

Happy anniversary dear :) Harini 20.11 anniversary husna lak...

maszull said...

assalamualaikum along...hepi anniversery yg 1 yer...:)

p/s sekejap jer masa berlalukan...:)

@YUNID@TI said...

happy any berseri seri.... love ending story...

aTy _faRed~ said...

Waaaaahhhh..lamenyer kenal...alhmdulillah jodoh tu kuat kan..:-) hepi anniversary dear...:-)

iyan shazlind said...

sweet couple..semoga bahagia bersama hingga ke jannah :)