Wednesday, November 21, 2012

Alhamdullillah Rezeki Anak...Pindah..????

Assalamualaikum...

Alhamdullillah kenyang sudah perut ni...
maklumla dah tengah hari ni memang perut akan berdondang sayang...
hihihi...

Lepas makan je tadi, husben msg yang pihak DRB HICOM (Volkswagen) -Pahang dah call suruh lapor diri pada 17hb Disember 2012 ni...
Alhamdullillah...syukur Alhamdullillah...
rezeki anak...
sebenarnyer semalam husben Gadis pegi interview kat sane...
hari ni dah call suruh lapor diri..
seronok memang la seronok..dapat offer lebih dari Perodua..hehehe
tapi apa yang bermain kat fikiran Gadis ni adalah PINDAH...

fuhhhh...
of course la dah kene start kemas barang yang ada kat umah ni..
huhuh..
nampak macam sikit...tapi rasenyer kalau di kemas ni boleh tahan banyak la jugak...
xperlaa..nak buat macam mana..
baru eksited nak hias rumah..
skali kene pindah..
dah tak jadi dah..

pindah rumah baru, baru boleh start hias rumah yang baru..
nasib baik rumah sewa kat sana dah ada..
senang sikit...
kalau tak, nak mencari area sane..diorang kata boleh tahan susah jugak la nak cari rumah sewa area Pekan tu..
hiihih..

kalau kaki dah terkeluar maknenyer Darwisy dah bangun..
sebelum dier merengek...Gadis settlekan blog dulu..
hihihi..

k laa..
see u olls next entry yer..
^_^



20 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Selamat berhijrah Gadis :)

@YUNID@TI said...

TAHNIAH... semoga semuanya berjalan dengan lancar...

Aeen said...

cutenye gmbr katak..hehe..owh kalo kaki tkua da bgn ek..heh..

pipoq said...

memang rezeki anak la tu..tahniah untuk Pn.Ain sefamili..

puansazusarin said...

Wahhh darwisy duk rumah baru ler lepas ni yerr :-)

maszull said...

assalamualaikum along...tahniah2 yer akhirnya...kemas kena sikit2 dulu..;)

Mila Ahmad said...

Alhamdulillah tahniah !

nurulhuda said...

kakak ipar nurul pun kerja kat DRB-HICOM Pekan jugak, he3

Salam perkenalan ^_^

Munnafendy said...

rezeki darwisy mbesar dkt pekan :)

Gadis said...

@Munnafendy

tu la..
Insyaallah...=)

Gadis said...

@nurulhuda

wahhh ye ke..
hihihi..

salam perkenalan juga...=)

Gadis said...

@Mila Ahmad

time kasih...=)

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...
mekasih mak..

tu la..
mmg kene kemas skit2 dulu ni...=)

Gadis said...

@puansazusarin

Insyaallah..
=)

Gadis said...

@pipoq

mekasih ye...=)

Gadis said...

@Aeen

heheh...

kalau Darwisy ye..kalau kaki dh terkeluar tu maknenyer dh bgn la tu..
tak tau dok diam dah..

Gadis said...

@@YUNID@TI

mekasih...

aminnn...=)

aTy _faRed~ said...

alhamdulillah...rezki...sonok bace..:)

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

cenderamata dari hati said...

hiasi rumah baru anda dengan lampu hiasan comel...
layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com