Tuesday, November 13, 2012

Dah Ada Facebook..???

Assalamualaikum...

Selamat pagi jiran-jiran..
pheewww...
nak update entry dari sehari ke sehari..
bukan main la payah...
Darwisy dah makin besar ni makin banyak ragamnyer..
hihhihi..

Sebenarnyer Darwisy dah ada facebook nyer sendiri dah..
bukak acc facebook ni pun idea untie dier tu..
time tu baru berpantang baru 2 minggu..
dah tak de keje, tu yang bukak acc facebook nyer..
hihihi..

uncle & untie..
meh la add Darwisy kat facebook yer..
hihihi..

ni link nyer
k laa..
see u olls next entry yer..
^_^


7 comments:

Mila Ahmad said...

Fuyoo Darwisy dah de facebook lah...

Siti Nursyamimi said...

ala tomei nya dia..cpt btul mse brlalu..dh besar dh anak teruna ni..;)

pipoq said...

amboi2 kecik2 lagi dah ada facebook ye..

Hunny Kitty said...

my baby girl pun dah ada fb dia sendiri

mynameismy said...

amboi kemain mommy die ni buatkan fesbuk plak utk darwish huhu

aTy _faRed~ said...

Haaaiihhh...bdk zaman skrg mmng advance...

Aety TIMsy said...

comelnyeee :)