Wednesday, November 28, 2012

Menan Baru...

Assalamualaikum...

fuhh..
dah bersawang dah blog Gadis ni..
tak sempat nak update apa-apa lagi buat masa sekarang...
Gadis tengah sibuk mengemas nak pindah..
tu yang blog pun terabai..
ni ada time..
Darwisy pun tido..
mama nyer apa lagi kan..
cepat-cepat la update entry..

Semalam pegi Tesco Bkt Sentosa..
niat tu nak beli brg dapur..
tapi lain pulak yang dibeli nya..
papa Darwisy yang sibuk sgt nak beli..
pastu siap tunjuk Darwisy..
Darwisy dgn muka comel nyer asyik dok tengok je playgym tu...
tu yang buat papa nyer lagi kuat nak belikan..
hihihi...

ni la rupenyer menan Darwisy..
hihihi..

sampai rumah terus dok letak menan ni kat dier..
hihihi..

tengok tu mata ladybird ngan Darwisy dah dekat same..
papa nyer nak lady bird padahal anaknyer mase kat Tesco dok tengok yang alas nye gambar teddy bear tu je..
boleh je la..
no hal..
janji leh buat merangsang minda dier dengan menan-menan yang tergantung tu...

letak je terus tengok je menan yang tergantung tu..
hihihi..

 mengeliat dulu sebelum main..
hihihi..

 cakkkk....
^_^

Darwisy nak cuba pegang..
gud boy..=)

k laa..
see u olls next entry..

p/s : brg nampak sikit..sekali bila kemas boleh tahan banyak...

26 comments:

puansazusarin said...

Seronoklah darwisy ada mainan baru :-)

@YUNID@TI said...

seronoknye die dapat mainan baru...

Siti Nursyamimi said...

my baby ada bnde alah ni tp haremm..lgsg dia xnk stay dlm tu..hehe.. comey je darwisy :)

With Julia said...

comelnya menan baru baby darwisy...wahhh baby u dah 2 bulan lebih ye..heheh sama umur dgn baby julia tau...nanti selalu2lah keep in touch ye mommy...take care dear :D

ctmah said...

yay!sebijik sama ngan Alisha..merah itu menarik

Aty_Fared said...

Cantiknyer playgym die..!! Aritu kn aek tnye akak..akak da jual lame dah ms tu..heheh..tp yg ni lg cun..:-)

P U C A T said...

eii..geram!!
mate bulaaatt

Aeen said...

pandai dah dia main.....hehe..bulattnye muke dia...comey...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum along....wah !!! excited nyer dpt menan baru suka jer grandma tengok awisy...:)

Syima Syaz said...

teruskan mengantung....lama2 nanti dia pandai capai...aisya buat masa ni pandai pegang baju dia n baju mama dia je...hehe

ash said...

Bulatnya darwisy..hehe

BY: djdanchef
== ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

CPM Eyza said...

comelnyer darwisy....ble la turn sy nk dpt bby comey cam niyh...sob3x

iyan shazlind said...

makin comel awisy ni :)

Gadis said...

@iyan shazlind

mekasih...=)

Gadis said...

@CPM Eyza

Insyaallah..
akan sampai waktu nyer nnti..aminnnn

Gadis said...

@ash

heheheh...=)

Gadis said...

@Syima Syaz

hehehhe...
xper..
nnti lama-lama aisya pandai jugak tu nnti..
^_^

Gadis said...

@Mas Zull

waalaikumussalam..

tau x per..
mmg suke pun dier dpt menan baru...=)

Gadis said...

@Aeen

hihihi...mekasih...=)

Gadis said...

@P U C A T

hhihihi...
mmg kene cubitla pipi darwisy nnti..hihi

Gadis said...

@Aty_Fared

mekasih kak..
tu la..
ain pun time tu try je tanyer kot-kot ader lagi...
hihihi

Gadis said...

@ctmah

yaaa betul...=)

Gadis said...

@With Julia

haah la..kiter lebih kurang same je kan...
Insyaallah...=)

Gadis said...

@Siti Nursyamimi

xper..
lelame nnti dier mesti nak punyer nnti..hihih

Gadis said...

@@YUNID@TI

mmg seronok pun..hihihi

Gadis said...

@puansazusarin

suke sgt dh ...hihihi