Thursday, December 27, 2012

Disebabkan Domain Baru, Hilang Semua BLoglist...!!!

Assalamualaikum...

Selamat pagi wahai jenjiran Gadis semua...
^_^

Semenjak 2 menjak ni Gadis rajin tengok email..
hihihi..
selalu kalau bukak tapi xde email yang baru pun masuk..tu yang malas nak tengok..
jadi semenjak daftar nak domain baru minggu lepas..
tu yang asyik dok tengok email je..

Alhamdullillah..
Gadis dah bertukar domain dari 

gadisathome.blogspot.com
kepada 
www.gadisathome.my

Tapi yang buat Gadis rase x best nyer sbb semua bloglist Gadis hilang...
adessss...
nk perubahan kan...
huhuhu..



Pada semua jenjiran Gadis tolong tinggalkan link kat blog Gadis semula yer...
Gadis nak baca entry korang ni..
huhuhu

^_^

k laa..
see u olss next entry..
=)

p/s : tak cukup tido ni..malam tadi mengemas all out untuk pindah ke pahang hari ahad ni...^_^


13 comments:

abah khalisha said...

Alhamdulillah masa AK tukar dot my haritu tkde yg hilang..

Nurul Husna said...

http://nurul-chuna.blogspot.com/

Ailyl Rozanna said...

Waaa bestlah dia dah ada domain sendiri. Hehehe

Aeen said...

alala...leh hilang lak bloglist tu ek..huhuh...

http://aeenfadzilah.blogspot.com

izzah said...

tahniah utk domain yang baru...gadis nk pindah pekan yek?selamat datang ke pahang =)

cheQmOomOo said...

changes centu y malas tu kn?

Cik Tia said...

takpe , takpe .. slow2 tambah dekat bloglist ye :D

ctmah said...

alala..cian u kan..
jauhnye pindah ke pahang.follow hubby ke?
ni my blog http://imaginasictmah.blogspot.com/

FUZY said...

ala...siannya gadis...... da la penat kemas brg...xpe jnj ada domain bru.. http://www.fuziahfbi.blogspot.com/

Mas Zull said...

assalamualaikum along....dah tukar pun mcm mana wat..? mak punya dah tukar x...")

fifi tiez said...

bestnya dah tukar domain...

http://fifitiez.blogspot.com/

TechKini.com said...

Cian dier hilang sume. Nanti ada blk tu :)

-> ❤ TechKini.com

mynameismy said...

hello2 dah upgrade nampak hihi...
dah pindah pahang ke dear?