Tuesday, December 4, 2012

Tutup Awal La Pulak...

Assalamualaikum..

Semalam genap Darwisy umo 3 bulan..
Alhamdullilah..
dah macam-macam pandainyer...
^_^

Minggu yang lepas Gadis balik umah mak mertua kat Klang..
kalau dah balik Klang ni Gadis memang ajak husben berjalan je..
yela asyik pegi Tesco & JJ Rawang jek...
tukar angin plak...

masa sampai umah mak mertua tak terus pegi..
dah nak balik Rawang baru la nak pegi..
biasela kalau dah sampai umah mertua...buzy melayan budak-budak..
yang kiter ni of course la berbual je kan..
sampai terlupa..
niat di hati ni nak pegi GM Klang yang baru bukak kat tempat baru..

kitorg pegi jenjalan masa dah nak balik Rawang..
dalam kol 6.30 baru bertolak..
skali sampai GM dalam lepas maghrib mcm tu...
biasela hari cuti kete mmg banyak...

bila dah sampai kitorg pun bersemangat la ni nak masuk GM..
sekali tengok kedai semua tutup jek..
macam x bukak lagi tau..
skali rupenyer kitorg ni yang kuno..
GM Klang tutup pukul 7.00pm..
adoiii..kecewa nyer rase..
huhuhu..

patutla mase nak parking, jem jalan org nak balik
rupenyer mmg dah tutup..
mmg la diorg  semua balik..
hahahah...
sabo je la kan..

Gadis pun tak tau samada GM yang bangunan lama pun tutup waktu yang sama...
kalau tutup waktu yang sama, memang Gadis n husben yang tak tau waktu perniagaan nyer..
hihihi...

 Masa ni baru sampai..
eksited siap amik gambar..


 Sekali bila masuk je dalam bangunan ni..
ini yang terjadi..
hahaha..
frust..

Darwisy & papa sempat amik gambar lagi..

Last-last kitorg pegi JJ Bukit Tinggi je..
biasela punyer ramai orang..
apa yang Gadis nak dari pregnant adalah Donut Big Apple (Iceberg)
hihihi..
time pregnant nak cari donut ni macam-macam halangan..
adesss..
last-last skrg baru dpt makan..
terus jamahkan kat mulut Darwisy..
sikit je buat rasa-rasa..
^_^


 Darwisy pun nak jugak ke???
hihihi

Nyummy...
^_^
Iceberg mmg sedap...
sejuk & cair bila masuk mulut..
hihihi..

k la..
see u olls next entry..
=)

p/s : kan best semua negeri ada GM...hihihi
Gadis otw nak pegi bawak Darwisy cek up 3 bulan...


11 comments:

Pen Biru said...

salam..baru sempat BW.amboi donut..sedapnya

Aty_Fared said...

Gm memang dr dolu tutup kol 7...awal kan..eeaahh rase ritu akak bgtau dlm blog akak..:-)

With Julia said...

Oh GM klang julia dah penah g...masa g pregnant dalam 5 bulan...niat nak cari baju bb dan barang baby kt sana byk2...tp kurang je ada...hehhe kalo brang house hold mmg byk dear...happy shoping ye...

happy 3 month darwisy...yeyyyyyyyyy!

ctmah said...

ala..nape x tanye i..GM Klang mmg tutup pukul 7pm.huhuhu

:: Mrs.Eady :: said...

comel nyer darwisy :)

Siti Nursyamimi said...

cutenye Darwisy kene dukung ngan papa dia..muka pn excited je ble dpt berjalan2 ek..hehe

hanizan said...

kt bgnan lama mmg dah tutup..smua dah pndah ke bgnan baru tu..last month kite g sana...hehe...best tul shopping brg baby :-)

CikNaa said...

ciknaa pn ske mkn big apple time peknen tau gadis..skrg dh kurang dah..bru sedar manis sengat.. huhu.

Mas Zull said...

assalamualaikum along....hehehehee wat lawak jer buka ngan x pun x tahu pi tengok bangunan kosong jer la yer kih3x.....:)

leeza said...

wow! big apple lame xmakan tu.. teringin la plak :) gadis, baby 3 bulan dh boleh pakai baby carrier cm tu ye? leez nak pakaikan umar mcm tu tp takut la :(

iyan shazlind said...

makin comel awisy ni :)