Wednesday, December 19, 2012

Wordless Wednesday : 23 ~ The Rock ^_^

Assalamualaikum...

Hari tak payah taip entry panjang-panjang..
^_^

Mata kononnyer nak mcm The Rock..
hahhah..
agaknyer time Gadis pregnant dulu husben suka tgk WWF pastu buat kening The Rock..
hahhaha..

Tapi jari tetap nak masuk mulut..
^_^

k laa..
see u ollss next entry..
=)

13 comments:

Siti Nursyamimi said...

aah lah..sebijik cam the rock..dgn rambutnye matanye..hehe

With Julia said...

aah samalah my baby selalu gak masukkan tgn dalam mulut kekadang kena gak bg pakai sarung tgn balik x mo kena bakteria huhuhuhu mmg muka cm the rock lah hehheheh marah kt sapa lah tuh ek

MrS dOdOt_ShyG said...

comelll ank gadis!! hehehe.. the rock gitu.. :)

Mila Ahmad said...

Mak aiiii berkerut kening ye....

Nurul Husna said...

Kenan dgn Teh Rock la ni..heheh...comel je dia wat muka camtu

ctmah said...

berkerut semacam. fikir masalah negara yang x selesai2 ek.hihih

~ NANA ~ said...

eceyyy garangnya muka :)

Ayu azmir said...

garangnya muke die... tapi comel,....

Mas Zull said...

assalamualaikum along...the rock sangat la perasan la tu hehehehee....cayang cikit boleh udak ucuk2 acam ni...:)

Aty_Fared said...

Mcm qalee..!! Suker wat gaye mcm tu.heheh

ieda said...

ekekke comel ! ! :)

Ayu sukatiakula said...

hai.. singgah dari segmen BW lulu..

jemput singgah blog sy

http://monwalktoremember.blogspot.com/

Mimie said...

comelnye