Friday, February 15, 2013

Dah Siap...!!!

Assalamualaikum...

Dah lama tak update..
Gadis buzy sikit jek..huhuh..
Hari ni Gadis sempat update sikit je..
minggu lepas dengan gembiranya yang Annual Pass Gadis n husben dah siap...



Adik Gadis balik keje je terus bagi kat Gadis...
apa lagi kan memang laju je la nak ke sane..

2 hari sebelum bersalin habis berjalan 1 Legoland..
kali ni nak bawa Darwisy plak...
^_^

Cuti minggu lepas 3 hari berturut-turut dok pgi sane je..

Minggu nak tunggu husben balik JB lagi sekali
nak pegi lagi
hihihi..
sebab ade game yang tak main lagi..
minggu lepas Gadis & husben dok layan roller coster je..
hihihi..

Tapi pagi minggu lepas Gadis pegi Hello Kitty Theme Park
adik Gadis nak redeem tiket..
hari tu tak dapat masuk sbb staff Legoland tak leh redeem time sabtu ahad & public holiday..
sementara dier off kiorg pun pegi sana..


In Shaa Allah..Gadis akan update Gadis pgi Hello Kitty Theme Park & Legoland dengan Darwisy...
^_^
k laa..
see u ollss next entry..
^_^

p/s : Jalan-jalan jugak...Darwisy dah nak masuk 6 bulan ni..
jadi tgh sediakan resepi baru untuk Darwisy...
^_^

3 comments:

Aty_Fared said...

Teringin nk gi legoland tuh..tnggu qaleef besar sikit lah...:-)

Nurul Husna said...

bestnyejalan2

Shuhaida said...

Dalam RASA issue January 2013 ada bnyak resipi untuk baby umo 6 sampai 9 bulan.