Friday, February 22, 2013

Hello Kitty Theme Part Part 2

Assalamualaikum..

Fuhhhhh..
lama betul tak update entry ni...
rindu betul nak menaip..
hari ni baru sempat rasenyer..
hihihi..

Hari tu Gadis ada story kat jiran-jiran yang Gadis pegi Hello Kitty Theme Park tapi tak dapat masuk & redeem time public holiday, Sabtu & Ahad.

Haaa..
kali ni dapat masuk..
bende free memang susah sikit..
hihihi..

Jom cuci mata tengok gambar yer..
^_^



















 kat sini kiter akan dapat rantai free..
dan boleh pilih loket yang kiter suka...

 ni la dier rantai n loketnyer..
^_^



















k laa..
see u ollss next entry..
^_^


5 comments:

nini said...

wah macam best je jalan2 kat sini...=D

sarahhernyzar said...

bestnya.. mmg cuci mata tgk gmbr ain ni.. sukaaa... wee~!!

puansazusarin said...

Wahhh nampak best...kne pergi nnt...heee

Munnafendy said...

ehh kat mana ni? mlysia ke?

Nora Kerel said...

comelnya. berapa byaran masuk. luas tak?