Wednesday, April 10, 2013

Kepada Yang Berminat Nak Beli Buku Nutritionists` Choice Cookbook

Assalamualaikum..

Ramai ibu-ibu sekarang memang ambil berat tentang pemakanan anak-anak..
Pada ibu-ibu yang dah kekurangan idea nak masak apa lagi untuk anak-anak, meh beli buku ni..

Untuk makluman, Gadis ada jual buku ni




Sebuah buku hanya RM 20.00 tidak termasuk postage

Buku ni memang bagus & best di beli..
^_^
Resepi pemakanan anak-anak dalam buku ini dari 6 bulan sehingga 6 tahun

Sekiranya berminat boleh terus email Gadis di 
nurulnia_0001@yahoo.com

atau 

PM Gadis di fanpage Gadis yer..
( LINK )

atau

PM Gadis di facebook...
( LINK )

10 comments:

With Julia said...

Oh julia pun dah ada buku nih lama dah dear...best kan buku nih sng sgt2 nk belajar :D

Aty_Fared said...

ritu carik buku ni.kemain susah lagi nak jumpe..biler dahjumpe..awak pulak jual...hurrmm..

Nasuha said...

Jom! Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

AyueJean AJ said...

AJ datang dari review blog PCl... =D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

singgah dan salam perkenalan... heeeee

mamaDiana said...

pcl ajak singgah sini...salam kat mama yer Gadis.

Nadya Bubble said...

Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013 sahaja!

http://bit.ly/cd2aQx

mas saari said...

akak nak belilh.. masa anak pertama dan kedua dulu tak penah ada buku pun...he3

Uncle Lee said...

Hi, I guess you ada a Black belt in cooking seeing the cookbooks here.
Kalau masak tu ikan chincharu sumbat sambal ke fish head curry, send me telegram, saya duduk bas datang.
Ha ha....
Have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

azizah :) said...

menariknya buku ni.. insyaAllah nanti beli juga..