Monday, April 1, 2013

Pada Yang Bertanya Harga Spray Bio Ion

Assalamualaikum..

Gadis nak update pada jiran-jiran yang tanya berapa harga Gadis beli spray Bio-ion dan kat mane Gadis beli produk ni..


Gadis bleh lak lupe letak harga..
huhuhu...

xper Gadis bagitau yer..

Citenyer macam ni..

Gadis beli produk ni kat sepupu Gadis..
dier ejen jual produk ni...
dan produk ni masih baru di pasaran..
masih takde jual dekat luar..

Harga yang Gadis beli spray baby ni RM20.00

yang ni harganyer RM25.00

Kalau berminat nak beli boleh PM kat page Gadis belah tepi tu...

@

email kan pada Gadis
nurulnia_0001@yahoo.com

tapi harga semua tak termasuk penghantaran tau..
^_^


5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cam nak try je utk zara
gadis dok area mane ea?

Diana Lie said...

salam, mama'D singgah kunjung sini.

mynameismy said...

ape funtion menda ni ain? hihi

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

~ NANA ~ said...

wahhh menarik ni!
boleh la tengok2 nnti...hehe