Friday, June 14, 2013

Saje Nak Review Klinik...

Assalamualaikum...

Selamat Pagi..
Seperti biasa sebelum pegi keje update blog dulu..
^_^

3 minggu yang lepas husben balik Jb..
skali husben demam plak..
panas lak tu..
cepat-cepat Gadis bawak husben pegi klinik..
dapat la mc 2 hari..
huhuhu...

Tapi yang paling best nyer tentang klinik ni..
memang dah macam rumah bila masuk dalam..
masuk je kene tanggal kasut..
dan boleh dikatakan cantik la decoration nyer..

jom tengok klinik nyer...

ini la klinik nye..
kalau sapa yang dok johor..berdekatan ngan taman perumahan mahsing kat kangkar pulai..
^_^

 reception..

 tempat menunggu

 ni pun tpt menunggu jugak..
husben dah tak tahan sampai baring je atas sofa tu..

tengok tu..duduk dah macam kat umah dier je..
hahahah....

doktor semua baik je..
layanan yang best..
harga pun berpatutan..
xdela sesetengah kllinik..caj nyer mahal benaw..
hihihi..


k laa..
Gadis gtg..
see jiran-jiran next entry yer..
^_^


p/s : nak masuk contest sis Safiyya ni x sempat lagi..balik kang mesti join jugak contest dier..^_^

5 comments:

Cik Puan Rara said...

cantik klinik nya.tapi ubat n doc dye best x? heee

Farah Waheda Wahid said...

concept klinik yang macam ni lah buatkan kita rasa at home kan? comfy... nak jumpa doctor pun best jer... *_^

puansazusarin said...

Join jgn xjoin..hehe

Aty_Fared said...

Waaahhh deko klinik cun betul...:-)

qasqas said...

saya dah join contest puan saffiya itu..simple je contest tu..sj suka2 cuba..hehehe..