Thursday, July 10, 2014

Belum Siap???

Assalamualaikum
Wahai jiran jiran ku sekalian...

Dah lama Gadis tak updated blog ni tau..
Sunyi sepi macam kene tinggal...

Latest story tak ada yang menarik sangat pun...
Biasa biasa je..
Cuma Darwisy semakin membesar dan semakin macam macam pandainya...
Hihihi...

Nanti Gadis story pasal Darwisy ye...

Hari ni Gadis nak story pasal crosstitch yang dah lama Gadis tinggalkan....
Sebenarnye Gadis beli set crosstitch ni time tu baru seminggu kahwin..
Pastu terus dah terbiar...
Buat sikit sikit jek...
Huhuhu...

Sekarang ada masa...
Jadi Gadis siapkan...
Tapi Gadis siapkan kat ofis...
Bos pun ok & no problem...
Janji keje DONE..

Jom Gadis tunjuk gambar..
Tak siap lagi pun..
Tapi ada la progress nya...
Hihihi...




Taa daa....
Tak banyak sangat kan progress nya...
Gadis akan cuba siapkan ...

K laa..
See u olls next entry yaa...

P/s : belum siap yang ni dah berangan nak beli corak baru...hihihi...

1 comment:

anajingga said...

cantiknya crossstitch, lama dah tinggalkan kan benda ni, menarik kan..:)