Thursday, December 17, 2020

TAHNIAH PUAN, KALI NI KEMBAR !!!!

TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !
TAHNIAH !

Tersedar gedebuk dari mimpi terus pegang perut yang rupanya hanya mengandungkan air masak.
HAHAHAHA.

Walaupun dalam mimpi tapi bahagianya hanya Allah je yang tahu.
Tiba tiba Ain dapat rasa perasaan pasangan yang menunggu kehadiran si kecil dalam hidup diorang.
Sentiasa mengharapkan sesuatu keajaiban yang akan berlaku.
Ain doakan semoga kamu semua sentiasa dimurahkan rezeki dan jangan putus asa.
Ajal,jodoh,rezeki semua Allah dah rencanakan untuk setiap manusia.

Ok berbalik pada tajuk entry Ain kali ni memang agak teruja sebab Ain pun teruja nak menulis semula di blog picisan Ain ni.

Kembali nak berkongsi rasa, kisah hidup yang sangat adventure sekarang ni.

Laju je korang klik tajuk entry Ain kali ni kan.

Walaupun Ain ada pengalaman mengandungkan anak kembar yang berbeza jantina tetapi hanya seorang je yang berjaya melihat dunia ni, Nur Damia Zulaikha.
Kalau tak lagi bertambah riuh rumah ni kalau ada geng kembar.

comel kan

Serius selepas Ain tersedar dari mimpi kembar tu terus Ain google apakah maksud atau petanda mimpi mengandungkan baby kembar.

Ain bukanlah seorang yang percaya sangat sangat maksud atau petanda melalui mimpi ni tau tapi sekadar untuk ambil tahu.

Kalau petanda mimpi tu betul betul terjadi mungkin hanya sekadar kebetulan dan itu memang sudah Allah tetapkan perjalanan untuk hidup kita untuk ke arah yang lebih baik.

Yang baik semuanya datang dari Allah dan yang kurang semuanya dari diri kita sendiri.

ni link pertama yang Ain dok google malam tu


So welcome back Nurul Ain kembali kemaskini blog yang bersawang ni.
Ada juga teman teman yang tanya Ain dah lama tak updated blog ni, bukan sengaja tapi masa Ain setiap hari sangat sangat limited sampaikan blog Ain ni pun Ain abaikan.

Insyaallah Ain akan lebih kerap story mory lepas ni.

*tah tah mimpi kembar tu rezeki dapat duit EPF kot..OPSSS 🙈


No comments: