JOM SHOOT RAYA DI EMPIRE STUDIO            

JOM SHOOT RAYA DI EMPIRE STUDIO

Assalamualaikum

"Indahnya sungguh di hari raya

Ramainya orang bersuka ria....."


Terngiang ngiang lagu raya di kala musim pandemik

Ditambah pula tak boleh balik raya.

Lagi terasa hiba dan sayu.


Tapi untuk mengubat hati yang lara ni,

Ain dan suami bawa anak anak ke Empire Studio di Damansara Alif Johor Bahru.

Masuk je studio Empire ni dah terasa dia punya suasana kampung dengan berlatarkan suasana kampung.

Serius memang best sangat sangat.

Anak anak pun boleh rasa kampung yang sebenar bila bergambar di Empire Studio ni.

Photographer pun semua sangat mesra terutama sekali bila ada kanak kanak.

Dah macam cheerleader sebab nak bagi anak anak senyum & happy bila bergambar.


Sebenarnya tahun ni Empire Studio menyediakan 4 latar belakang yang sangat menarik untuk sesi bergambar hari raya.

Dan keempat empat latar belakang semuanya dalam suasana yang berbeza.

Korang boleh pilih backdrop shoot pilihan korang.




Masih mencari lokasi photoshoot raya untuk tahun 2021?

Jom kita pergi Empire Studio

Lokasi : No 53-02, Jalan Aliff 4, Damansara Aliff, 81200, Johor Bahru, Johor, Malaysia

Fb : The Empire Studio

Ig : theempirestudion

Whatsapp : www.wasap.my/+60137008880

Post a Comment

3 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging