JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS            

JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS

 Teruja nya anak anak bila nak kembali ke sekolah semula.

Anak anak Ain sudah semestinya dengan pilihan jenama PALLAS.

JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS


Kasut yang sangat selesa dipakai dan trendy untuk anak anak.

JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS

Nak ikutkan bulan Mac 2023, anak anak akan naik ke darjah atau tingkatan yang seterusnya.

Tapi anak anak tetap nak shopping barang sekolah pada hujung tahun sebab dah biasa dengan tahun tahun sebelum era pandemik.

Jadi Ain nak share kelebihan kasut Pallas yang anak anak Ain pilih untuk Kembali Ke Sekolah 2023 nanti.

JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS

Pilihan Damia adalah jenis Pallas Jazz Single Velcro Strap yang mana memberi keselesaan kepada pemakainya. Kasut Pallas 204-031-BK mempunyai ciri yang ringan, mudah untuk Damia bergerak. Memandangkan tahun 2023 Damia akan ke tahun 1 jadi pergerakan Damia akan lebih meluas di kawasan sekolah nanti. Dengan kriteria yang bagus dari kasut sedikit sebanyak akan memberi sokongan kepada pemakai dengan kaki yang sihat. Ain memang menitik beratkan hal hal kasut kerana kasut adalah penggunaan anak anak sepanjang hari. 


JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS

Dengan tapak insole yang lebih selesa serta material nya yang lebih tebal , lebih selesa dan lebih perlindungan.


JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS

Pilihan Darwisy adalah Pallas School Shoe Jazz Double Velcro, dimana di dalam tapak kasut ini mempunyai Arch Support iaitu alas kasut. Arch Support adalah sokongan lengkung (COMFORT)  iaitu mempunyai sokongan pada bahagian tapak kaki. Sokongan ini bagus untuk anak anak yang mempunyai tapak kaki yang jenis rata dan fungsinya untuk mengurangkan kesakitan pada kaki apabila bergerak. Jadi selain menyokong kaki anak anak kasut ini juga boleh mengelakkan  kaki dari berbau busuk kerana material yang berkualiti tinggi serta pengudaraan kaki yang bagus. Sudah semestinya material yang lebih ringan , Insole yang selesa dipakai untuk bergerak aktif dan yang paling Darwisy titik beratkan adalah mudah dipakai kerana kasut Pallas adalah yang jenis Velcro Strap. 


JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS


Ditambah lagi didalam kasut Darwisy ni ada Rebound Insole yang mana ia adalah lapik yang baik untuk si pemakai. Secara tidak langsung ia memberi keselesaan untuk anak anak berjalan. Dengan kasut yang ringan ini membuatkan kaki anak anak tidak akan merasa cepat letih dan sakit.


JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS

JOM BERGAYA KE SEKOLAH DENGAN PALLAS

Jadi Pallas memang pilihan terbaik para ibu untuk anak anak ke sekolah. Pengudaraan yang bagus, senang dicuci, lebih ringan dan membuatkan kaki anak anak tidak menjadi terlalu letih dalam pergerakan aktif seharian di sekolah.


Bagaimana cara nak membeli kasut Pallas ini?

Dengan keadaan sekarang yang tidak boleh beramai ramai di satu tempat, maka boleh dibeli secara diatas talian dengan www.wow2wee.com. Sekiranya ibu bapa yang ingin membeli barangan di atas talian pastikan saiz kaki anak anak diukur betul betul. Ibu bapa juga boleh dapatkan di Aeon, Tesco, Mydin Supermarket dan lain lain.


Untuk keterangan lebih lanjut boleh layari laman web 

www.pallas.com.my


atau boleh juga ke laman Facebook

Pallas Malaysia

Post a Comment

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging