Monday, August 1, 2011

Sudah jumpa...!!! Tunggu Hasilnya..^_^

fuhhhhh....semalam kan Gadis ade wat entry misi mencari bahan dIY...
Gadis pegi Carefour Sutera Mall Johor n Tesco Bkt Indah..
mmg dah jumpe ape yang di cari...
yang tukang melayan kan Gadis sape lagi kan..
adik Gadis yang 2 orang tu ...
hihihi...
diorg pun bersemangat nak tolong buatkan Gadis punyer projek DIY..
bile kepala kami 3 orang dh bergabung ia akan megeluarkan satu kuasa elektrik untuk idea yang ok..
hahahah...dh mcm citer otomen la pulak..siap ader karen bagai..hahahah


gunting zig zag n paper punch...
suke-suke..^_^


kertas ni tersangat la murah Gadis pernah jumpe..
RM0.50 je utk satu set..
Gadis beli 8 set baru rm4.00 je..hihi..
ape lagi Gadis terus amik je..
senang kalau nak buat keje nnti... ^_^

ok la..Gadis nak DIY skit daripada barang-barang ni semua...
yeeeehaaaaa..... ^_^

12 comments:

PinKy MoMMa said...

wahhhh kreatip nih..akak tak kreatip la dik huhu..tunjuk2 je aci tak ;p

atomen? huhu leh geng ngan abg long nnt..peminat setia tu hahaha

Gadis said...

@PinKy MoMMa

xdela kreatip sgt kak diya..biase-biase je...

teringin lak nak buat sendiri..hihi

wahhh..bagus tu..nnti leg bergabung ngan abg long skali la mcm ni..
hihihi...^_^

♥ Kasut Pink ♥ said...

nanti tunjuk hasil tau..

Gadis said...

@♥ Kasut Pink ♥

wokeyh...

Insyaallah...^_^

maszull said...

Buat tau jgn malas2 nanti x siap plak...otomen kan lelaki ...hehehe:)

aTy _faRed~ said...

rajinnyer..!!!! nak kawen memang harus gigih kan..:) [teringat dolu2 nak kawen macam ni lar..] ;p

Gadis said...

@maszull

tgh rajin ni..tu yang gighkan jugak..
kalau malas pun kene rajin kan jugak..hihihi..

ni otomen perempuan..;-)

Gadis said...

@aTy _faRed~

tu la..nak kahwin semua kene rajin...

wahh..mesti time tu best kan...^_^

~ NANA ~ said...

apa benda agaknye yg u nk buat ek? nnti tunjuk tau...hehe

Cik Lijah said...

wahh....projek ape nih...!! update cepat2 gadis....ngeh3

Gadis said...

@~ NANA ~

Insyaallah Nana..

nnati Gadis akan tunjukkan ape yang Gadis akan buat...

^_^

Gadis said...

@Cik Lijah

Insyaallah cik Lijah..
nnti Gadis akan reveal dlm masa yang terdekat ni yer..^_^