Saturday, November 5, 2011

Promosi Vco...!!!

Assalamualaikum...

Salam sejahtera buat jiran-jiran Gadis sekalian..

tengok kalender tinggal beberapa hari je lagi majlis pernikahan Gadis
Gadis nak buat promosi VCO ni..
sempena Majlis Perkahwinan Gadis..
^_^

nak kulit anda semua rasa halus dan gebu?
 teringin pakai make up nampak sekata n licin je?
nak kurang kan berat badan x?


Sesiapa yang purchase 2 botol VCO... 
Gadis akan bagi free postage...
sekiranya berminat boleh pm Gadis kat page ni yer...

 email kan pada gadis pun boleh...
gadisathome@yahoo.com

Peninsular Malaysia : Rm39.90 each
Sabah & Sarawak : Rm43.90 each

^_^

3 comments:

dhiera said...

gadis dah dup dap dup dap dah~

mkn vco ni tiap2 pagi masuk toilet! best~

nia said...

kite pun makan vco ni... alhamdulillah. hasilnye setakat ni puas hati ^^ .. ouh kamu buat dekat majidee eh ^^ kan best kalau dapat pegi :)

Lea Isnawi said...

wah wah sempat lagi nak berniaga tu bakal pengantin ni
hihi