Thursday, December 29, 2011

Duduk Berdua Tapi Macam Berlima...

Assalamualaikum...

Hye jiran-jiran Gadis semua...
dah petang-petang ni kalau buat jemput-jemput udang geragau mmg sedap...
nyummy...^_^

Gadis baru je lepas masak untuk bekal husben...minggu ni husben shift malam..
tapi rasenyer Gadis tak tukar shift..
sama je..
cuma waktu makan Gadis je dah bertukar...=)

Gadis masak yang simple je...
huhuhu..

jommm..

 Daging Masak Merah

Tom Yam Ayam + Sayur

pastu Gadis bukak peti ais...
Masyaallah...macam peti ais pasangan suami isteri yang anak ramai rasenyer...
hahhah...
dok dapur tergelak sorg2...
kelakar pun ada...

cakap ngan husben..
penuh nyer..
husben ckp..''senang...stok terus...''

kura-kura ni pun berpasangan kat peti sejuk ...^_^

 Masyaallah...
rase mcm dah sendat sgt dah ni...
^_^

Yang ni pun same...

Bukan Gadis x mkn jajan kat dalam tu..
mkn sensorg...rase x feel..
kalau kat umah mak rebut-rebut mcm x sukup je rasenyer pulak...
hahahah...

p/s : adik-adik Gadis kalau datang ni...mmg clear peti ais ni...hahahha

k laa..
see u olls next entry..
^_^

12 comments:

maszull said...

assalamualaikum along...fuyooo byk nyer brg dlm peti ais tu kalau adik ngan caney ada pasti dah habis semuanya tu...:)

sedap lauk hari ni pas kat Johor cikit...:)

erin moshimoshi said...

byk betul gadis nie auw ...
x sbr nak duk berdua 1 rumah nan suami ..
aaaaahhhhh cepat la bln 2 :P

Cikpuan rara said...

hehehe mmg penuh lah peti.eh garam pon letak dlm peti?

Lynn said...

haha..tawu takpe..milo yg kidnap kat rumah along tu pun,dh abes sampai begado..hahaha :D

aTy _faRed~ said...

waaahh..memang penuh...!! saye nyer peti ais kosong jer..huhu..sejak pegnan memang jarang sangat masak sebab balik keje badan dah rase letih sangat2...lepas isya' terus nak tidor..sabtu ahad pon jarang duduk umah..;p

shark said...

hehehe
skali tgk dh mmg mcm berlima dh duduk tu..
tp xper..
untk stock emegency nnti:)

Gadis said...

@shark

tau x per...nnti senang...=) kalau org datang...

Gadis said...

@aTy _faRed~

xperla aty...
maybe time pegnan ni lain kot..
banyakkan berehat yer..
tenangkan fikiran..=)

Gadis said...

@Lynn

siap nak bergado...adoiii...=)

Gadis said...

@Cikpuan rara

tu balance garam...
letak kat luar bersemut nnti...tu yang Gadis letak dalam peti...hihihi

Gadis said...

@erin moshimoshi

sbr yer dear...=)

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...

dah tau dh...mmg confirm abis punyer..

ok dah pos dah..

nak kueh tiaw..=)