Thursday, December 8, 2011

Kasut Kahwin

Assalamualaikum....

Hai jiran-jiran...
pagi ni Gadis nak review kasut kahwin Gadis yang biasa-biasa je...
kadis beli kat kedai kasut kat Sutera Mall JB...
dah survey kat Angsana..
mahal dari biasa...
jadi kiter kene ikut budget..
dan ikut hati...
^_^

jom tengok jom...
gambar dari OP lom siap lagi..
jadi ni amik dari camera OP amatur..=)





Gadis suke pakai kasut ni..
teramat la selesa...

p/s : majlis bertandang nanti nak pakai kasut ni juga la..tapi Gadis nak tambah ribbon..bagi nampak cute..^_^ atau pun pakai kasut hantaran...=)

k la..
see uollsss next entry...
^_^


19 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik

erin moshimoshi said...

cntik la gadis ..erin pun nk pkai la mcm ni kwen kang ..
tp blum beli

FY said...

biar murah asalkan cantik,selesa & stunning..love ur ideas nak letak ribbon! good luck

rara pinkmafia said...

kalau buh pearl lg cntek kn,tmbh lace sket.

nasha sanza said...

kasut gold memang cantik! Kalo pink lagi cantik..hmm nak jemput join giveaway dari cik lily kat sini:http://nashasanzagorgon.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-lily-butterfly-by-miss.html..kalau sudi..

Gadis said...

@nasha sanza

pink xde la mase time Gadis beli..
yang berkenan pun kaler tu...=)

Gadis said...

@rara pinkmafia

ye juga kan...idea yang best jugak tu...thanks yer...=)

Gadis said...

@FY

ya betul tu...

thanks yer...=)

Gadis said...

@erin moshimoshi

hihihi...
mekasih yer...

xper nnti boleh beli yer...=)

Gadis said...

@e k i n ♥ y u s r i

mekasih...=)

Lea Isnawi said...

ok jugak kalo tambah reben

meriah sikit

hehe

Gadis said...

@Lea Isnawi

tula...=D akn tmbh reben jgn tu nnti...

Wanie said...

berape harga kasut ni?cantik!banyaknye koleksi majalh..pengantin kan tu?

Gadis said...

@Wanie

x sampai rm80.00
haah..mmg pengumpul majalah..
yup mjlh pengantin...=)

Gadis said...

@Wanie

opppss bukan pengantin...
mjlh remaja...=)

Munnafendy said...

wau color gold mmg menyerlah..cantik la =)


*gadis nak ai lukiskan 1 doodle pengantin? boleh aje..kasitau nak color ape, baju cmana..tp simple2 aje la =)

Gadis said...

@Munnafendy

wahhh...betul ke ni...hihihi...

kalau mcm tu Gadis nak warna oren+hitam...

baju x kisah...
yang simple tapi cantik...=)

C i k P i p i T e m b a m said...

ok dah cun !

Gadis said...

@C i k P i p i T e m b a m

mekasih...=)