Saturday, August 4, 2012

34 Minggu Dah...!!!

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan yang ke 15...
Alhamdullillah..

Hari ni badan Gadis tak berapa nak best sangat la..
rase mcm nak pitam jek..
tah nape tah..
tekak pun mual-mual je ni..
huhuhu..

dah macam ni pun nak jugak jenguk blog kan...
sekali tengok dah 34 minggu dah baby dalam perot mama ni..
hihihi..
kira-kira 2 minggu lagi je nak genap 9 bulan...
mmg dah kene get ready pun ni...


k la..
see u olss next entry..
^_^

p/s : nak blk umah PIL kat Sri Andalas Klang...^_^

25 comments:

pipoq said...

berpuasa ke ?

kalau tak larat better berbuka je..

Puan Kutu said...

Alhamdulillah tgh pregy rupanya..semoga selamat semuanya.msti tak sabo nk tggu bab keluar

iMah said...

tumpang hepi untuk Gadis..
semoge sume nye baik-baik aje
^^

~ NANA ~ said...

dear...kdg2 dah nk dekat beranak mmg kita akan rasa mual2 balik...tp ni bulan puasa, kot2 perut kosong tu yg mual...hehe...take care k

StrewberiManis =) said...

semoga selamat & dipermudahkan segalanya ye :)

xsabar nak tgu Gadis Jr keluar :D

Ema Minami said...

WAHH...SRONOKNYAA.... semoga selamat semuanya..hehe

Aeen said...

kite pun da masuk 34 weeks...pun ade rase mual2..kdg2 tu muntah2 balik...huhuh...

izzah said...

semoga slamat smuanya...amin...xlama dh tu...cepat2 get ready coz baby kadang2 boleh lahir masa 38 weeks...all da best =)

mynameismy said...

sronoknye... kuar raya ke? hehe
brg2 baby dah complete ke gadis?
smoga dipermudahkan... :)

S.n.Fariza said...

lg beberapa minggu je kan :)
take care ye.
awak nk ke susu tu?
nanti inform ye.

IntaNBerliaN said...

dah makin hampir ni... jaga diri yer.. :-)

Siti Nursyamimi said...

xlama dah baby nk kuar tu..brg2 nk p hspital dh siap ke? kne jg kesihatan time2 nk rye ni tau..

Gadis said...

@Siti Nursyamimi

brg nak pgi spital dah siap skit2 dah ni...
berdegup2 jantung ni..hihihi..
tapi x sbr nak tunggu babu keluar..hihihi

Gadis said...

@IntaNBerliaN

Insyaallah..
mekasih yer...=)

Gadis said...

@S.n.Fariza

haah tggl beberapa minggu je n i..
rasenyer dh ader org booking kan..huhuhu

Gadis said...

@mynameismy

Insyaallah kuar raya nnti..
hihihi...
aminnnn...

Gadis said...

@izzah

aminnnnn...=)

Gadis said...

@Aeen
tu la kan...pelik je..
tapi gadis layankan je..

Gadis said...

@Ema Minami

aminnnn...=)

Gadis said...

@StrewberiManis =)

Insyaallah aminnn..

sabar yer...=)

Gadis said...

@~ NANA ~

owhh ye ke nana..
maybe kot...

mekasih yer..=)

Gadis said...

@iMah

aminnnn...

Gadis said...

@Puan Kutu

aminnnn...=)

Gadis said...

@pipoq

kalau rasa larat mmg Gadis akan berpuasa...

tapi kalau baby x larat n baby kurang gerak..mmg Gadis x larat nak puase...=)

syuhaila binti mustafa said...

Eh due kita hmpir sama lh. Sy 16hb sept :)