Sunday, December 4, 2011

Meja Guestbook Hilang...

Assalamualaikum...

Selamat pagi jiran-jiran Gadis semua..
hope semua dalam keadaan sejahtera...

Gadis rasa lama dah Gadis x update entry kan..
huhuhu...

Gadis nak story yang meja Guestbook Gadis hilang masa hari bersanding...
mmg teramat hampa betul...
tah mana tah hilang pegi meja tu...
kalau Gadis bukan pengantin Gadis dah pegi cari dah meja tu..
nasib baik la Gadis yang jadi pengantin..
mmg Gadis x leh nak buat apa...
:(

Nasib baik ada space dari meja letak goody bag...
lagi satu nasib baik mak gadis teringat nak letak guest book tu..
kalau tak mmg terbiar mcm tu je gustbook Gadis..
huhuhu..

 magic colour...

 simple sgt2 kan...huhuhu...

 nasib baik ada...=)

 Gadis suka tgk huruf-huruf tu...=)

orang pertama yg tulis...=)

p:s : skali masa lepas habis majlis Gadis mcm perasan meja Gadis tu kat dlm bilik pak guard...

k laaa..
see u ollss next entry..
^_^

12 comments:

akmalandwirahitamku said...

wah.. cun gak tuh, ada guestbook.
what?? g la mintak balik meja tuh. ntah ter parking ke, sape tau

Wanie said...

laaa, ade la tu yg ubah kan..huhu..gadis, ramai ke isi guestbook?

dhiera said...

simple but nice~
sabar je la pak guard ni. sukati je nak amek meja orang. grrr

Gadis said...

@akmalandwirahitamku

thanks...

x tersalah parking...
parking betul..
skali tengok orang dah amik plak..

nak mintak time tu tgh sibuk...=)

Gadis said...

@Wanie

tau x per...
memang sirap limau je kan...
huhuh...

ramai jugak yang isi guestbook tu...
=)

Gadis said...

@dhiera

thanks yer..=)

tau x per...
mmg suka hati dier jek..

pastu buat muka x bersalah...

anaztasias nora aira said...

cantik la dear. xpe meja hilang buku jangan hehe :)

Lea Isnawi said...

simple tp lawa =)

Gadis said...

@anaztasias nora aira

mekasih yer...=)

tu la..nasib baik buku x ilang...

Gadis said...

@Lea Isnawi

mekasih dik...=)

Juliet_iRa~" said...

da jd trend kan skang..

tp nice la sbb boleh jd kenangan kan nt..:)

Gadis said...

@Juliet_iRa~"

haah...dah jadi trend skang ni...

tu yang best boleh wat kenangan...=)