Wednesday, April 25, 2012

Happy Bezday To Me...!!!!

Assalamualaikum...

Selamat Hari Lahir ku yang ke 25 tahun...
sekejap jek umur dah 25 tahun...
Alhamdullillah...



bezanya tahun ni Gadis sambut dengan husben..
jauh ngan family...
sebelum ni celebrate ngan family...
huhuhu..
xperla..dah berumahtangga ni lain skit...
^_^

Hadiah paling bermakna tahun ni eh?
baby Gadis yang dalam perut ni..
hihihi...
Alhamdullillah..syukur padaMu Ya Allah...

Tapi sebenarnyer 2 minggu lepas Gadis dah dapat hadiah bezday ...
awal-awal dah dapat tapi x update jek..
hihihi...
mak n ayah Gadis yang bagi hadiah bezday tu..
siap pos lagi..
anaknyer ni nk balik JB lambat lagi..
=)

Terima Kasih mak n ayah...
luv both of u too muchh...
mmmuuuaaahhhh....




1 set siap seluar..
dh tambah baju pregnant dalam wardrobe..
yeeehaaaa..
^_^

ok la..
see u olss next entry yer...
=)

p/s : husben tanyer nak hadiah aper? heheheh...^_^


13 comments:

Asz Miza said...

Happy birthday Gadis..Smoga panjang umur murah rezeki. :)

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday to u :)

~ NANA ~ said...

HB gadis! may Allah bless u :)

~misshuny~ said...

selamat hari lahir gadis..=)
semoga sihat2 selalu..

miszatie said...

happy besday dear!!..hope u have a happy life n ever lasting love life..:)

puan.mila said...

hepi besday dear! jga ksihatan ye..taking care for u n baby! :)

maszull said...

assalamualaikum along....selamat hari lahir yg ke 25 ...syg along selalu muahhhhh....:)

asha said...

selamat hari lahir ke 25
semoga pjg umur dan di murahkan rezeki :)

Munnafendy said...

ha apa lg? boleh demand...hihi

aneem said...

appy belated bufday
moga Allah merahmati kehidupanmu
amin

Harga Trica Jus said...

ko gtu ?

Lea Isnawi said...

apa apa pun baby dlm perut still hadiah paling bermakna kan :)

hepi belated besday kak gadis

Gadis said...

terima kasih pada semua jiran-jiran Gadis yang wish bezday Gadis..
^_^