Friday, June 29, 2012

Bila La Boleh Pakai Kasut-Kasut Ni Balik Agaknyer...

Assalamualaikum...

Alhamdullillah masih sihat dan baby pun bergerak semakin aktifnyer...
suke menendang je dalam perut ni..
^_^

Bila dok mengemas tadi terpandang kasut-kasut lama yang selalu Gadis pakai dan ada yang Gadis belum pakai lagi...
huhuhu...
dalam hati dok cakap jugak, bila la boleh pakai kasut-kasut ni balik agaknyer...
sbb ni dah pregnant jangan harap la nak pakai kasut-kasut zaman anak dara...
husben mmg sure tak bagi punyer & mmg Gadis tak nak pakai pun..
kang kalau pakai terjatuh tak ke lain plak jadinyer..
dah jadi mak buyung ni kene banyak pikir baby dalam perut ...
hihihi...

Husben cakap lepas beranak & habis pantang boleh je kalau nak pakai...
Gadis dapat bayangkan kalau dah ada anak pakai kasut mcm zaman anak dara..fuhhh..mama vogue gitu...
tapi rasanya tak de salahnyer kot...tapi nak pakai mmg jarang skali la kot...
mane ngan baby lagi...
memang macam-macam la kan..
pulak kasut zaman anak dara biasela kan, dengan heels saja...
nak pakai kasut rendah susah benor..

Gadis bukan la tinggi mana..
tu yang kalau pegi keje pakai heels, pegi jalan pakai heels...
terasa bila jalan tu confident skit..
hihihih...

 kasut ni Gadis x pernah pakai pun lagi...
kasut hantaran plak tu...
ntah bila la dapat merasmikan kat tanah...
hahahah...

kasut ni pun sama jugak...
pakai skali je..tu pun time nikah & bersanding je...
huhuhu...








semua kasut ni dah terkubur je dalam kotak kasut tu..
kalau tak mengemas tadi mmg tak keluar pun kasut-kasut dalam kotak kasut ni..
hihihi...

tapi sekarang kasut rendah pun dah banyak yang cantik-cantik & comel-comel..
wedges pun cantik jugak kalau pakai...
nampak comel plak..
hihihi...

k la..
see u olss next entry..
^_^

p/s : Tekak ni teringin nak makan dodol la pulak..belom raya dah teringin...hihihi

24 comments:

Taty Hasbi said...

nape x jual je kasut2 tu kak?? kang lepas bersalin bole beli yg len plak..beli yg lagi vouge gituuuu...hehehe...

nur said...

banyaknyaaaa heels gadis..camne tu nak pakai masa dukung baby nanti :)

aNNor said...

Wahhh...bnyaknye heels...cantik2 pulak tu...

Cik Tqah said...

nnt pakai g keje la.. mana bwk baby p keja.hihi

aTy _faRed~ said...

akak mase pegnan suke pakai wedges..sebab walaupon tinggi masih flat..tetap ley bergaya..[tak mo kalah gaya...muwahahaha]
biler lepas beranak jer..dari hari fes keje sampai hari ni akak tukar2 kasut setiap hati pakai heels..gian giler nak pakai kasut tinggi...huhu

Gadis said...

@aTy _faRed~

tu la kak..
gadis pun ingat lepas ni nak cari wedges jugak..

senang n fleksibel..
tapi kdg2 teringin nak pakai heels tu..
hihihi...

gaya tu penting jugak kan kak..
baru terasa best jek...=)

Gadis said...

@Cik Tqah

mmg la dear...
hihihi..

pegi keje mane leh bawak baby..

Gadis said...

@aNNor

hihihi...
tu heels lama-lama ...
dah lama x pakai..

Gadis said...

@nur

tu la..
tapi dah x terpakai..
cuti sementara dari pakai..
hihihi...

tu la..
tapi xperla..
nak try jugak nnti...hihi

Gadis said...

@Taty Hasbi

ada yang nak beli ke kalau akk jual...?hihihi...

maszull said...

assalamualaikum along....wah !!! nak buka kedai kasut bundle plak ke?hehehehehe....:)

mak dah belikan dodol nasib baik pi beli semalam kiranya dapat juga 2 dah abis pun kalau nak lagi kena tunggu stok baru...:)

Gadis said...

@maszull

waalaikumussalam...
tu la..
rase mcm nak bukak..hihihi...

wahhh..
ye ker...
nasib baik beli ..
kalau x mesti dah habis mesti kempunan lagi..huhuhu

♥ Elin ♥ said...

hi!

ehh bnyk nyer koleksi kasut kamu nih

klu x pakai kenp x let go jer

dr sakit bijik mata tgk kasut tuh rosak akan dtg.

:)) slm perkenalan.

Gadis said...

@♥ Elin ♥

hi...
ada ke orang nak beli kasut2 ni..?
hihihi...

salam perkenalan jugak...^^_

leeza said...

samelah kite gadis.. now tengok je lah kasut tu, nnt lepas beranak baru pakai balik.. barulah hot mama! :D hihi~

cikpingu said...

cntek kasut kaler kuning 2.. comel jek.. :)kite dh lme xpki sejak awal pgnen aritu.. sbbnye klu pki asik tpeleot jek.. huwaaaa...

Gadis said...

@leeza

yaaa betul tu...=)

Gadis said...

@cikpingu

owhh ye ke..
Gadis boleh pakai tapi risau effect lain plak kang...hihihi

Bazilah (^0^) said...

ms peknen nih,tgk jelah heels tu kan hehehe

Gadis said...

@Bazilah (^0^)

tau x per...=)

miszatie said...

eeii ske3..kasut banyak2..atie pun banyak sgt kasut..tp ati pakai coz kasut kena ikut tema baju..huhuh..tapi kebanyakannye dah rosak n dah buang pun sad!!

pipoq said...

nasib baik isteri sy tu tak suka pakai heels..hehehe..

lagipun time ngandung memang tak seswai lansung pakai heels..kot terpeleot jatuh tak pasal2 je pulak nanti kena tido spital..

Gadis said...

@pipoq

tu la..
mmg dah x pakai pun heels time pregnant ni..

bahaya..=)

Gadis said...

@miszatie

rase kepuasan kan bila ada kasut banyak2..

kenape buang...sayangnya..
Gadis kalau betul2 x elok baru buang...